Рецепт Салат «бадьорість» фото

Салат «бадьорість»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Салат виходить дуже смачним і навіть корисним! Спробуйте!

Відваріть курячу грудку до готовності в підсоленій воді. Остудіть і наріжте дрібними кубиками. Болгарський перець подрібніть. Змішайте всі інгредієнти в салатник і заправте майонезом. Смачного!

  • Морква по-корейськи - 300 грам
  • Куряча грудка - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Майонез - - За смаком
салат
1. Відварити курячу грудку в підсоленій воді до готовності. На це піде близько 20 хвилин.
салат
2. Варену грудку остудити і порізати дрібно кубиком.
салат
3. Болгарський перець промити, вирізати насіння. Варто відзначити, що дуже важливим елементом приготування цього салату є дрібно нарізаний перець. Він дає сік і яскравий смак.
салат
4. Потім ми додаємо корейську моркву (я зазвичай купую на вагу).
салат
5. Заправляємо салат невеликою кількістю майонезу (2-3 ст.Л.).
салат
6. Солити салат не потрібно (робіть на свій смак! ). Все перемішати. І можна їсти!

Схожі рецепти