Салат «бадьорість»
(покроковий рецепт з фото)
Салат виходить дуже смачним і навіть корисним! Спробуйте!
Відваріть курячу грудку до готовності в підсоленій воді. Остудіть і наріжте дрібними кубиками. Болгарський перець подрібніть. Змішайте всі інгредієнти в салатник і заправте майонезом. Смачного!
- Морква по-корейськи - 300 грам
- Куряча грудка - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Майонез - - За смаком
1. Відварити курячу грудку в підсоленій воді до готовності. На це піде близько 20 хвилин.
2. Варену грудку остудити і порізати дрібно кубиком.
3. Болгарський перець промити, вирізати насіння. Варто відзначити, що дуже важливим елементом приготування цього салату є дрібно нарізаний перець. Він дає сік і яскравий смак.
4. Потім ми додаємо корейську моркву (я зазвичай купую на вагу).
5. Заправляємо салат невеликою кількістю майонезу (2-3 ст.Л.).
6. Солити салат не потрібно (робіть на свій смак! ). Все перемішати. І можна їсти!