Рецепт Рябчик в мультиварці фото

Рябчик в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Птах
Пісні страви
На обід, На вечерю, Для дітей, На святковий стіл
Гарячі страви

Ніжне м'ясо з горіховим ароматом і легкою гіркуватістю, приготоване в мультиварці - відмінний варіант не тільки для сімейної вечері, але і для святкового столу. Готується це блюдо легко і просто.

М'ясо рябчика дуже смачне, ніжне і дієтичне. Трохи з гірчинкою і горіховим смаком, але це додає страві вишуканість і пікантність. Готувати його легко, практично як курку. А з огляду на те, що рябчик маленький - він готується дуже швидко. Рецепт приготування рябчика в мультиварці дуже простий, переконайтеся в цьому.

1. Рябчика ощіпанного і очищеного від нутрощів потрібно замочити хоча б на годину у воді.

2. Потім добре обсушити тушку і натираємо сіллю і чорним перцем всередині і зовні. Щоб м'ясо залишилося соковитим, нашпигуємо його шматочками сала.

3. Залишимо тушку трохи промаринуватися на хвилин 5-10.

3. Додаємо рослинне масло в чашу мультиварки і включаємо режим "смажити", а час хвилин 10.

4. Як тільки масло нагрілося, викладаємо тушку рябчика і смажимо з обох боків до утворення рум'яної скоринки.

5. Далі викладаємо сметану до рябчик і включаємо режим "гасити", а час ставимо хвилин 20-30.

6. Через 10-15 хвилин переверніть рябчика на інший бік і тушкуйте до готовності.

7. Подавайте рябчика з будь-яким гарніром, прикрасивши зеленню.

  • Рябчик - 1 штука
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сало - 50 грам
М'ясо рябчика дуже смачне, ніжне і дієтичне. Трохи з гірчинкою і горіховим смаком, але це додає страві вишуканість і пікантність. Готувати його легко, практично як курку. А з огляду на те, що рябчик маленький - він готується дуже швидко. Рецепт приготування рябчика в мультиварці дуже простий, переконайтеся в цьому.

1. Рябчика ощіпанного і очищеного від нутрощів потрібно замочити хоча б на годину у воді.

2. Потім добре обсушити тушку і натираємо сіллю і чорним перцем всередині і зовні. Щоб м'ясо залишилося соковитим, нашпигуємо його шматочками сала.

3. Залишимо тушку трохи промаринуватися на хвилин 5-10.

3. Додаємо рослинне масло в чашу мультиварки і включаємо режим "смажити", а час хвилин 10.

4. Як тільки масло нагрілося, викладаємо тушку рябчика і смажимо з обох боків до утворення рум'яної скоринки.

5. Далі викладаємо сметану до рябчик і включаємо режим "гасити", а час ставимо хвилин 20-30.

6. Через 10-15 хвилин переверніть рябчика на інший бік і тушкуйте до готовності.

7. Подавайте рябчика з будь-яким гарніром, прикрасивши зеленню.

Схожі рецепти