Рецепт Рябчик в сметані фото

Рябчик в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Багато з гурманів небайдужі до страв з птиці. Смак курки знайомий більшості з нас. Але які на смак рябчики? З цього рецепта ви дізнаєтеся, як готується рябчик в сметані.

Опис приготування:

Ми будемо готувати цю мисливську пташку з гострими спеціями і часником. Можна обійтися і без спецій, якщо вам або комусь із гостей протипоказано гостре. Приправляти рябчиків ми будемо ніжною сметаною. А для пікантності і соковитості додамо сало!

  • Рябчики - 2 кілограма
  • Сало - 100 грам
  • Спеції - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 Чайна ложка (сушений)
рябчик в сметані - фото крок 1
Свиняче сало ріжемо на невеликі кубики. Так, щоб зручно було шпигувати їм птицю. В принципі, якщо ви на дієті, то сало можна і не додавати. Але чоловік, наприклад, дуже любить, коли воно все-таки присутня в рецепті.
рябчик в сметані - фото крок 2
Рябчиков потрібно добре промити під проточною водою. Присмачити як слід спеціями і посолити. Я використовувала суміш перців, сушений часник і Адигейський сіль. Потім акуратно нашпиговують сальцем нашу птицю.
рябчик в сметані - фото крок 3
На сковорідку наливаємо звичайне масло для смаження. Відправляємо рябчиків обсмажувати до золотистої скоринки.
рябчик в сметані - фото крок 4
Потім обсмажену птицю відправляємо в скороварку. Підійде також гусятница. Додаємо сметану. Тушкуємо на тихому вогні приблизно годину.
рябчик в сметані - фото крок 5
Блюдо для справжніх мисливців готове! Смачного!

Схожі рецепти