Рецепт Рябчик в фользі фото

Рябчик в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Птах
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Хочете здивувати своїх рідних і друзів новим блюдом? Приготуйте рябчика за цим рецептом і він стане коронною стравою на вашому святковому столі. Ніжна і соковита птах зі смачною начинкою - це смачно!

У рябчиків ніжне, але трохи сухе м'ясо, тому готувати їх треба правильно, щоб ще більше не засушити м'ясо. Але ж воно дуже смачне, якщо правильно приготувати. Я сподіваюся, що за допомогою цього простого рецепту, в якому розказано, як приготувати рябчика в фользі, у вас вийде соковите і смачне м'ясо. Готуємо!

  • Рябчик - 5 штук (по 300-350 г кожен)
  • Молоко - 1 літр
  • Крем - 150 грам
  • Брусниця - 200 грам
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 3 щіпки
  • Цукор - 1-1, 5 чайних ложки
рябчик в фользі - фото крок 1
Рябчиков очистити і замочити мінімум на годину в холодній воді.
рябчик в фользі - фото крок 2
Потім воду злити, викласти пташок в каструлю і залити молоком. Довести до кипіння.
рябчик в фользі - фото крок 3
Виймаємо птахів з молока і підсушують паперовими серветками.
рябчик в фользі - фото крок 4
Брусницю змішаємо з цукром і кубиками вершкового масла.
рябчик в фользі - фото крок 5
Начиняємо черевця кожного птаха брусницею з маслом. Посипаємо сіллю з перцем і обмазуємо сметаною. Можна пов'язати тушки ниткою для компактності.
рябчик в фользі - фото крок 6
Загортаємо кожну птицю в кілька шарів фольги. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 50-60. Для 10 хвилин до закінчення обережно розкрийте фольгу і дайте птахам трохи підрум'янитися.

Схожі рецепти