Рулетики з омлету з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Рулетики з омлету з начинкою готуються з овочами, включаючи гострий перець чилі. Дуже апетитна і пікантна закуска на ваш обідній стіл.
Рулетики з омлету з начинкою краще подавати гарячими, але і остиглі вони теж смачні. Попередження gostey, що закуска гостра. Прикрасьте їх свіжою зеленню, можете скористатися залишився кінзою. До речі, таку начинку можна використовувати і для інших закусок. Морква раджу не варити, хоча деяким подобається саме варена. Мені подобається солодкість сирої моркви, прекрасно доповнює гостроту перцю. Здивуйте гостей! У вас обов'язково попросять рецепт рулетиків з омлету з начинкою. Смачного.
- Яйце - 1-2 штук
- Помідор - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Пучок свіжий кінзи - 1 штука (невеликий.)
- Сіль - За смаком
- Мелений перець Чилі - За смаком
Посоліть і поперчіть яйце, збийте.
Підготуйте овочі. Допомога га і чиста. Очистіть перець Чилі від насіння. Помідор від ложноножки.
Складіть всі овочі в блендер разом із зеленню. Попередньо розріжте їх на шматочки. І Збийте. У вас вийде щось на кшталт овочевої ікри.
Збите з перцем і сіллю яйце вилийте на розігріту сковороду, политу олією.
Смажте омлет з обох сторін. Коли ви переверне омлет, викладіть на нього овочеву начинку, розмажте по всій поверхні омлету.
Закрутіть рулетик, полийте його рослинним маслом і трохи обсмажте з усіх боків ще раз. Щоб омлет закріпився і не розпадався.
Готовий рулет розрізати на рівні рулетики з омлету з овочами. Можна подавати до столу.