Рулетики з лаваша з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Перед вами дуже легка закуска з лаваша і червоної риби. Такі рулетики часто подаються до столу на святкових заходах або фуршетах. Крім того, рулетики можна готувати на сніданок або вечерю.
Опис приготування:
Розкладаємо лаваш на столі, змащуємо його майонезом. Зверху викладаємо тонко нарізану рибу і посипаємо кропом. Звертаємо лаваш рулетом, поміщаємо його під харчову плівку і кладемо на 1 час в холодильник. Через годину нарізаємо блюдо порційними рулетиками. Хай щастить!
- Лаваш - 1 штука
- Червона риба - 200 грам (копчена)
- Кріп - За смаком
- Майонез - За смаком
Змащуємо лаваш майонезом, рівномірно розподіливши його по поверхні.
Зверху викладаємо тонко нарізану червону рибу.
Присипаємо подрібненим кропом.
Звертаємо лаваш рулетом.
Загорніть лаваш в харчову плівку і приберіть на 1 час в холодильник.
Перед подачею на стіл нарізаємо рулет порційними шматочками. Смачного!