Рулет з лаваша з червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
Це дивно проста і при цьому неймовірно смачна і апетитна закуска до вашого святкового столу. Пропоную вам доповнити ваше меню цим класним рецептом рулетика з сьомгою і плавленим сиром.
Перед вами нескладна і класна ідея, як приготувати рулет з лаваша з червоною рибою. Додавання сиру і зелені робить його ще більш ніжним і ароматним. Таку закуску можна зробити всього за якихось 10 хвилин, а на святковому столі вона виглядатиме дивно органічно. Якщо у вашій кулінарній скарбничці ще немає такого рецепта, то запам'ятовуйте!
- Лаваш - 1 штука
- Червона риба - 200 грам (філе)
- Плавлений сир - 300 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Кріп - - За смаком
1. Промийте, обсушити і дрібно наріжте кріп.
2. Кладемо його в сир.
3. Додаємо лимонний сік, все добре перемішуємо.
4. Змащуємо лаваш вийшла пастою.
5. Червону рибу нарізаємо тонкими смужками і викладаємо на лаваш.
6. Скручуємо лаваш рулетом.
7. Загортаємо його в фольгу і прибираємо на годину в холодильник.
8. Після дістаємо його, нарізаємо порційними шматочками і подаємо до столу. Смачного!