Рулет з лаваша з рибою
(покроковий рецепт з фото)
На вечерю, На святковий стіл, На сніданок, День народження, Новий рік, Ювілей, 8 березня, День закоханих
Чудове ситне блюдо - рулет з лаваша з рибою в домашніх умовах. Готується він просто і стане чудовою альтернативою звичним бутербродів і закусок. Рибу краще брати червону.
Простота і швидкість цього блюда вплинула на те, що такий рулет з лаваша з рибою в домашніх умовах готують багато і досить часто. Страву можна приготувати і в якості відмінною закуски навіть до святкового столу. Також лавашем з рибою можна поснідати чи повечеряти.
- Лаваш - 1 штука
- Сьомга слабосолона - 300 грам
- Сир вершковий - 300 грам
- Зелень - 20 грам
1. Підготуйте всі овочі і рибу. Почніть з зелені: помийте кріп і дрібно наріжте. Потім змішайте вершковий сир в тарілці і додайте до нього нарізану зелень. Ретельно змішайте і отриману масу відставте чекати своєї черги.
2. Розкладіть лист лаваша і рівномірно змастіть його сирої масою. Тепер накрийте другою половинкою лаваша. Для такої страви лаваш слід брати великий.
3. З червоної риби я вибрала слабосоленую сьомгу. Нарізала її тонкими пластами, щоб зручно було викладати. Рівномірно розклала її по всій поверхні лаваша.
4. Потім потрібно згорнути лаваш і нарізати його на невеликі шматочки. За формою вони нагадують рулети. Розмір їх має бути невеликий, щоб було зручно їсти.