Рулетики з лаваша з червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
Замініть на святковому столі приїлися бутербродики рулетиками з лаваша і червоної риби. І правда: готуються вони дуже смачно, а виходять дуже легкою і невимушеною закускою. Спробуйте!
Звичайно, ви не зобов'язані готувати таку закуску тільки на свята, адже можна побалувати себе смачненьким і в звичайний будній день. Особливо лаваш сподобається любителям червоної риби, поєднання чудове. До речі, вершковий сир можна замінювати плавленим або сирним. Хай щастить!
- Сьомга слабосолона - 100 грам
- Лаваш - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
- Сир вершковий - 50 грам
Червону рибу нарізаємо тонкими шматочками.
Розкладаємо на столі лаваш, змащуємо його сумішшю вершкового масла і вершкового сиру. Зверху розкладаємо рибку і присипаємо зеленню.
Звертаємо лаваш рулетом, поміщаємо його спочатку в харчову плівку, а потім в холодильник на 1 час. Нарізаємо шматочками і подаємо до столу. Смачного!