Рулетики з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Що ви готуєте з м'ясного фаршу? Є один чудовий, простий і легкий рецепт. Розповім, як приготувати рулетики з беконом. Такі рулетики готуються без додавання жиру і запікаються в духовці.
Обернути беконом і приготувати рулетики можна з будь-якої «начинкою»: з м'яса, печінки, курячого філе і овочів. До таких рулетиками можна приготувати соус: м'ясну підливу, гострий, кисло-солодкий або фруктовий.
- М'ясний фарш - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Хліб - 2 штуки (скибочки)
- Молоко - 1/2 склянки
- Бекон, скибочки - 6 штук
- Листя базиліка - 6 штук
- Петрушка свіжа - 1/2 пучка
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки (мелений)
- Чорний перець - За смаком (мелений)
- Сіль - За смаком
1
Скибочки хліба розмочити в молоці.
2
У миску покладіть м'ясний фарш, розмочений хліб, яйце, дрібно нарізану петрушку, мускатний горіх, чорний перець, сіль і добре перемішайте.
3
З приготованого фаршу сформуйте невеликі биточки.
4
Кожен биток оберніть тонко нарізаним беконом, помістивши між фаршем і беконом листочок базиліка.
5
Викладіть рулетики в сковороду і запікайте в духовці при температурі 180 градусів 40 хвилин.
6
На гарнір можна відварити картоплю, а потім обсмажити його в олії, яке залишилося на сковороді після запікання рулетиков. Готову страву посипати дрібно нарізаною розмарином. Смачного!