Рулети з фруктовою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Повітряні, ніжні і апетитні рулети з фруктовою начинкою під силу приготувати навіть новачкові на кухні. Це досить проста випічка, яка однозначно припаде до душі дітям і дорослим.
Опис приготування:
Ці рулети хороші тим, що в начинку можна використовувати абсолютно будь-які фрукти, які є під рукою. Свіжі фрукти попередньо можна злегка карамелізовану. Прикрасити рулетики можна цукровою пудрою, шоколадною глазур'ю або крихтою.
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 90 грам
- Цукор - 90 грам
- Варення або джем - 100 грам
- Желатин - 1.5 чайних ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти. Духовку розігрійте до 190 градусів.
Для приготування тіста з'єднайте цукор з яйцями і збийте до білого.
Борошно просійте і не перестаючи збивати яйця з цукром, всипте невеликими порціями.
Збивайте тісто на середній швидкості до пишності.
Жароміцних форму застеліть пергаментом. Викладіть тісто, розподіліть рівним шаром і відправте в духовку. На випічку бісквіта йде близько 15 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою або сірником, вона повинна бути абсолютно сухою.
Поки випікається тісто можна зайнятися начинкою. Желатин залийте невеликою кількістю води і перемішайте.
З'єднайте варення, у мене - персикове, з желатином і поставте на вогонь. Прогрійте трохи, постійно помішуючи, не доводячи до кипіння.
Зніміть з вогню, збийте міксером до однорідності. Начинка готова.
Бісквіт готовий.
Змастіть його фруктовою начинкою.
Акуратно згорніть рулет, загорніть в пергамент і приберіть в холодильник на 30-45 хвилин.
Для подачі я використовую крихту з шоколаду і печива. Рулет наріжте невеликими шматочками, обваляйте кожен в крихті.
Рулети з фруктовою начинкою готові, подавайте до столу. Приємного чаювання!