Рулети «Оселедець під шубою»
(покроковий рецепт з фото)
Все сильніше нам на п'яти наступають зимові свята. Їх складно уявити без традиційних страв, а особливо салатів. Але в цей раз я вирішила деякі рецепти переробити, дати їм нове життя.
Наприклад, замість звичного страви "під шубою" я розповім вам, як приготувати рулети "оселедець під шубою" . Виходить, що відварені овочі знаходяться всередині, а зовні риба. Ефектна подача якнайкраще прикрасить новорічний стіл. Таку закуску легко розділити на порції, які схожі на роли.
- Буряк - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 2-3 штук
- Оселедець, філе - 4 штуки
- Зелена цибуля, перо - 5 штук
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Чортівня - 1 Ст. Ложка
Спочатку відваріть до готовності морква, картопля і буряк.
Окремо натріть на крупній тертці все овочі. У кожен додайте по ложці майонезу. Перемішайте.
Візьміть килимок для ролів. Зверху викладіть пластикову плівку. Розкладіть на ній філе.
Потім викладіть картоплю, морква шар, а зверху буряк.
Загорніть в рулет шари. Залиште салат під плівкою в холодильнику на 2 годину.
Перед подачею "оселедець під шубою" razrezhyte частини. Прикрасьте блюдо нарізаною зеленою цибулею. Смачного!