Рулет з яйця з сиром
(покроковий рецепт з фото)
В якості альтернативи стандартному омлету на сніданок можна приготувати такий простий, але дуже апетитний рулет з яйця з сиром в домашніх умовах. Ніжний і смачний, він сподобається всім.
Рецепт приготування рулету з яйця з сиром хороший тим, що в нього можна додати абсолютно будь-які овочі, спеції або зелень. Це корисний сніданок для всієї родини або закуска до столу, яка навіть холодної, залишається дуже апетитною.
- Яйце - 8 штук
- Борошно - 3 чайних ложки
- Молоко - 200 мілілітрів
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сир - 100-150 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Шпинат - За смаком
1. Яйця вбити в більшу миску і трохи збити віночком. Додати дрібку солі, перцю, інші спеції при бажанні.
2. Всипати потроху просіяне борошно, продовжуючи активно збивати. Рецепт приготування рулету з яйця з сиром передбачає досить активну роботу віночком, щоб основа була без грудочок. Поступово вливати молоко, продовжуючи збивати. У результаті повинна вийде м'яка і густувата маса.
3. В якості додаткової начинки в даному випадку використовується шпинат, який потрібно трохи протушкувати на сковороді з невеликою кількістю оливкової олії. Використовувати можна також і іншу зелень за смаком, овочі по сезону або м'ясні делікатеси, наприклад.
4. Деко застелити пергаментом для випічки і акуратно вилити омлет. Щоб рулет з яйця з сиром в домашніх умовах був красивим, краще використовувати прямокутну форму.
5. Розподілити по поверхні шпинат. Сир натерти на середній або крупній тертці і присипати зверху. Тепер деко потрібно акуратно відправити в розігріту духовку.
6. Час приготування залежить від кількості яєць і товщини омлету, але в середньому потрібно від 15 до 30 хвилин. Важливо стежити за омлетом і перевіряти його на готовність.
7. Ось такий нескладний варіант, як приготувати рулет з яйця з сиром. Готовий омлет при бажанні можна додатково присипати тертим сиром. Через 1-2 хвилини, потрібно акуратно відокремити омлет від пергаменту і згорнути рулетом. Поки яйця ще гарячі, вони досить м'які і пластичні. Подавати до столу його можна цілком або відразу нарізати порційними шматочками.