Рулет з яблуками без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Сир, Яблука, Яйця, Крупи, Сухофрукти, Вершкове масло, Манька, Ізюм
Сирне тісто відмінно підходить для випічки без яєць, а так як скоро сезон яблук, любителям корисної яблучної випічки розповім, як приготувати рулет з яблуками без яєць, ситний, соковитий і солодкий.
У приготуванні цього рулету немає нічого складного, так що з ним впорається навіть початківець кулінар. Тісто сирне, тому досить вологе, а завдяки начинці з яблук пиріг виходить ще і соковитим. Якщо начинка вийшла занадто рідкою, додайте в неї манну крупу, вона загустіть масу. За бажанням додайте в начинку трохи рубаних горіхів і цукатів, так її смак стане ще більш насиченим. Обов'язково додайте корицю до яблук, вона підкреслить їх смак.
- Сир - 500 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Біла пшеничне борошно - 200 грам
- Цукор - 100 грам (по 50 г в тісто і в начинку)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Яблуко - 2 штуки
- Обкладинка - 1 щіпка
1. Просіяне борошно перетріть з маслом, нарізаним кубиками, сіллю, цукром і розпушувачем до консистенції крихти. Додайте сир і замісити тісто. Накрийте тісто кришкою і відправте в холодильник на 1 час.
2. Яблука очистіть від шкірки, натріть на крупній тертці, засипте цукром, додайте корицю і родзинки. Перемішайте і при необхідності додайте манну крупу в якості згущувача.
3. Тісто розімніть руками в прямокутник товщиною 1 см. Розподіліть по тесту начинку і скрутіть в рулет. Перетягніть рулет на деко, покритий пергаментом і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин. Смачного!