Рецепт Рулет з яблуками без яєць фото

Рулет з яблуками без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Сир, Яблука, Яйця, Крупи, Сухофрукти, Вершкове масло, Манька, Ізюм
Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Пироги, Страви з начинкою

Сирне тісто відмінно підходить для випічки без яєць, а так як скоро сезон яблук, любителям корисної яблучної випічки розповім, як приготувати рулет з яблуками без яєць, ситний, соковитий і солодкий.

У приготуванні цього рулету немає нічого складного, так що з ним впорається навіть початківець кулінар. Тісто сирне, тому досить вологе, а завдяки начинці з яблук пиріг виходить ще і соковитим. Якщо начинка вийшла занадто рідкою, додайте в неї манну крупу, вона загустіть масу. За бажанням додайте в начинку трохи рубаних горіхів і цукатів, так її смак стане ще більш насиченим. Обов'язково додайте корицю до яблук, вона підкреслить їх смак.

  • Сир - 500 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Біла пшеничне борошно - 200 грам
  • Цукор - 100 грам (по 50 г в тісто і в начинку)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Манна крупа - 2 Ст. Ложки
  • Яблуко - 2 штуки
  • Обкладинка - 1 щіпка
рулет з яблуками без яєць - фото крок 1
1. Просіяне борошно перетріть з маслом, нарізаним кубиками, сіллю, цукром і розпушувачем до консистенції крихти. Додайте сир і замісити тісто. Накрийте тісто кришкою і відправте в холодильник на 1 час.
рулет з яблуками без яєць - фото крок 2
2. Яблука очистіть від шкірки, натріть на крупній тертці, засипте цукром, додайте корицю і родзинки. Перемішайте і при необхідності додайте манну крупу в якості згущувача.
рулет з яблуками без яєць - фото крок 3
3. Тісто розімніть руками в прямокутник товщиною 1 см. Розподіліть по тесту начинку і скрутіть в рулет. Перетягніть рулет на деко, покритий пергаментом і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти