Рулет з яєць з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Гості на порозі і хочеться їх смачно нагодувати? Тоді спробуйте цей простий рецепт рулету з яєць з начинкою. Така закуска відмінно виглядатиме на святковому столі і на пікніку.
В рецепт приготування рулету з яєць з начинкою можна використовувати не тільки шпинат і сир, але і шинку або відварене м'ясо, а також оливки або будь-які овочі за смаком. Така закуска стане відмінним варіантом сніданку для всієї родини.
- Яйце - 8 штук
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 150 мілілітрів
- Шпинат - 50 грам
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сир - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Яйця збити в невеликій мисці віночком або міксером.
2. Окремо молоко збити з просіяного борошном до однорідної консистенції і ввести до яєць. Активно збивати, щоб в масі не було грудочок і вона була повітряної. Посолити і поперчити за смаком. Як зробити рулет з яєць з начинкою ще цікавіше? Можна додати сушені трави або інші спеції за смаком.
3. Жароміцних форму застелити папером для випічки і вилити яєчну суміш. Розрівняти і відправити в розігріту духовку хвилин на 5, щоб маса злегка схопилася.
4. Шпинат вимити, трохи подрібнити і відправити на сковороду. Обсмажити трохи з додаванням оливкової олії. Сир натерти на тертці або нарізати невеликими кубиками.
5. Шпинат посолити і поперчити за смаком і викласти на яйця. Рівним шаром розподілити сир і відправити форму в духовку хвилин на 20.
6. Готовий омлет остудити трохи. При бажанні в середину можна додати соус або шинку, наприклад.
7. Згорнути, притискаючи щільно, і рулет з яєць з начинкою в домашніх умовах готовий. Залишити його ще на 5-10 хвилин в такому вигляді, а потім можна різати шматочками і подавати до столу.