Рецепт Млинці з начинкою з яєць фото

Млинці з начинкою з яєць
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Тісто , Яйця
Пісні страви
На святковий стіл , На сніданок , Масляна
Випічка , Страви з начинкою , Млинці
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ці найніжніші млинці ідеально підходять для живильного сніданку, у них всередині повітряна начинка з яєць. На мій погляд, такі млинці - найкращий початок дня для будь-якого з нас.

Опис приготування:

Взагалі не дарма млинці зазвичай готують саме до сніданку, адже це з одного боку досить легке блюдо, а з іншого воно дуже поживне, а що ще потрібно вранці. Рецепт приготування млинців з начинкою з яєць, який пропоную вам я, хоч і зажадає від вас трохи більше часу, ніж ви витрачаєте зазвичай, але справа того варта. Млинці з начинкою з яєць в домашніх умовах виходять просто дивовижні, вони таять у роті завдяки ароматного соусу і ніжному омлету всередині.

1) Для початку нам потрібно приготувати тісто для млинців, тому візьмемо для нього глибоку тарілку і змішаємо в ній просіяне борошно і сіль. Додати в цю суміш 1, 5 склянки молока, 3 яйця і 3 столові ложки вершкового масла (розтопленого і охолодженого). Збиваємо всі ці інгредієнти міксером близько двох хвилин, поки тісто не стане однорідним і в ньому не залишиться грудок, даємо готовому тесту пів години відпочити.

2) Якщо будете додавати в млинчики бекон, його слід або запекти в духовці (20 хвилин при 170 градусах) або ж просто обсмажити бекон на сковороді.

3) Поки займалися беконом, вже і тісто відпочило, тому ми ставимо на вогонь сковороду з антипригарним покриттям і змащуємо її невеликою кількістю рослинного масла. Коли сковорода нагріється, наливаємо в неї пару ложок приготованого тесту і схиляємо сковороду з боку в бік, щоб тісто розподілилося рівномірно. Смажимо млинець, поки краю не стануть золотистими, потім перевертаємо його на іншу сторону. Загалом має вийти 12-15 млинчиків в залежності від діаметра вашої сковороди, викладаємо їх на теплу тарілку і накриваємо фольгою, щоб не охолонули.

4) Тепер приступимо до соусу, для нього розтоплюємо в сотейнику столову ложку вершкового масла і змішуємо його зі столовою ложкою борошна, обсмажуємо все близько хвилини. Робимо вогонь вище середнього і вливаємо в сотейник молоко (0, 5 склянки), помішувати масу, поки вона не загусне. Не припиняючи заважати, додаємо в соус заздалегідь натертий сир, прогреваем масу, поки сир не розплавиться, далі соус слід зняти з вогню і тримати в теплі.

5) Млинці і соус готові, залишається тільки зробити начинку. Беремо вісім яєць, в чотирьох з них оброблений жовток від білка. Тепер в мисочці ми збиваємо білок від цих чотирьох яєць до густих піків, в окремому посуді ми змішуємо і збиваємо чктире цілих яйця і чотири жовтка. З'єднуємо білки зі збитими яйцями, додаємо до них сіль і перець за смаком, акуратними рухами перемішуємо масу.

6) Ставимо сковороду на вогонь вище середнього і переливаємо в сковороду яєчну масу, смажимо її, постійно помішуючи акуратними повільними рухами, поки яйця не почнуть схоплюватися. Коли вони будуть майже готові, але ще злегка вогкуваті, вимикаємо вогонь - начинка готова.

7) Всі складові частини підготовлені, можна збирати наш сніданок: беремо один млинець і викладаємо на нього смужку бекону, зверху кладемо пару ложок яєчної начинки, поливаємо все сирним соусом і звертаємо млинець рулетиком. В принципі наше блюдо готове, але щоб воно було ще більш смачним, збризніть його зверху соусом.

Приємного всім апетиту!


  • Яйця - 11 штука(3 - в млинчики, 8 - в начинку)
  • Борошно - 1 Склянка(+ 1 Столовая ложка в соус)
  • Молоко - 2 склянки(1, 5 - в млинчики, 0, 5 - в соус)
  • Чеддар тертий- 1/4 склянки
  • Бекон - 4 скибочки (можна не додавати)
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки(3 - в млинчики, 1 - в соус)
  • Сіль - 1 Чайна ложка(1 ç.l. - в млинчики, в начинку до смаку)
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Масло рослинне - - За смаком (для смаження)
Взагалі не дарма млинці зазвичай готують саме до сніданку, адже це з одного боку досить легке блюдо, а з іншого воно дуже поживне, а що ще потрібно вранці. Рецепт приготування млинців з начинкою з яєць, який пропоную вам я, хоч і зажадає від вас трохи більше часу, ніж ви витрачаєте зазвичай, але справа того варта. Млинці з начинкою з яєць в домашніх умовах виходять просто дивовижні, вони таять у роті завдяки ароматного соусу і ніжному омлету всередині.

1) Для початку нам потрібно приготувати тісто для млинців, тому візьмемо для нього глибоку тарілку і змішаємо в ній просіяне борошно і сіль. Додати в цю суміш 1, 5 склянки молока, 3 яйця і 3 столові ложки вершкового масла (розтопленого і охолодженого). Збиваємо всі ці інгредієнти міксером близько двох хвилин, поки тісто не стане однорідним і в ньому не залишиться грудок, даємо готовому тесту пів години відпочити.

2) Якщо будете додавати в млинчики бекон, його слід або запекти в духовці (20 хвилин при 170 градусах) або ж просто обсмажити бекон на сковороді.

3) Поки займалися беконом, вже і тісто відпочило, тому ми ставимо на вогонь сковороду з антипригарним покриттям і змащуємо її невеликою кількістю рослинного масла. Коли сковорода нагріється, наливаємо в неї пару ложок приготованого тесту і схиляємо сковороду з боку в бік, щоб тісто розподілилося рівномірно. Смажимо млинець, поки краю не стануть золотистими, потім перевертаємо його на іншу сторону. Загалом має вийти 12-15 млинчиків в залежності від діаметра вашої сковороди, викладаємо їх на теплу тарілку і накриваємо фольгою, щоб не охолонули.

4) Тепер приступимо до соусу, для нього розтоплюємо в сотейнику столову ложку вершкового масла і змішуємо його зі столовою ложкою борошна, обсмажуємо все близько хвилини. Робимо вогонь вище середнього і вливаємо в сотейник молоко (0, 5 склянки), помішувати масу, поки вона не загусне. Не припиняючи заважати, додаємо в соус заздалегідь натертий сир, прогреваем масу, поки сир не розплавиться, далі соус слід зняти з вогню і тримати в теплі.

5) Млинці і соус готові, залишається тільки зробити начинку. Беремо вісім яєць, в чотирьох з них оброблений жовток від білка. Тепер в мисочці ми збиваємо білок від цих чотирьох яєць до густих піків, в окремому посуді ми змішуємо і збиваємо чктире цілих яйця і чотири жовтка. З'єднуємо білки зі збитими яйцями, додаємо до них сіль і перець за смаком, акуратними рухами перемішуємо масу.

6) Ставимо сковороду на вогонь вище середнього і переливаємо в сковороду яєчну масу, смажимо її, постійно помішуючи акуратними повільними рухами, поки яйця не почнуть схоплюватися. Коли вони будуть майже готові, але ще злегка вогкуваті, вимикаємо вогонь - начинка готова.

7) Всі складові частини підготовлені, можна збирати наш сніданок: беремо один млинець і викладаємо на нього смужку бекону, зверху кладемо пару ложок яєчної начинки, поливаємо все сирним соусом і звертаємо млинець рулетиком. В принципі наше блюдо готове, але щоб воно було ще більш смачним, збризніть його зверху соусом.

Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти