Шоколадний пиріг з яблуками (без яєць)
(покроковий рецепт з фото)
Такий пиріг сподобається всім любителям шоколаду. Смачний, ароматний вологий бісквіт відмінне доповнення до сімейного чаювання!
Шоколад і яблука - ідеальне поєднання! особливо, якщо це бісквіт з яскравим насиченим смаком і соковиті яблука. Даний пиріг саме такий! Ну, а якщо Вам здасться замало шоколаду, то я рекомендую покрити пиріг шоколадною глазур'ю. Пригощайтеся!
- Борошно - 200 грам
- Вода - 200 грам
- Рослинна олія - 40 грам
- Цукор - 130 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Сода - 1 чайних ложок
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Яблуко - 1 штук
З'єднайте воду, рослинна олія, цукор і какао.
Додайте соду, лимонний сік і борошно. Перемішайте.
Готове тісто вилийте в форму для запікання, застелена пергаментним папером. Форма потрібна така, щоб тісто не протекло, так як воно буде рідким.
Яблуко очистіть, наріжте шматочками і розподіліть по тесту. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 40-50 хвилин.
Готовий пиріг повністю остудіть перед тим, як його розрізати.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!