Рецепт Рулет з тіста з фаршем фото

Рулет з тіста з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Листкове тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чому б вам не порадувати своїх гостей цієї чудової закускою? Як приготувати рулет з тіста з фаршем так, щоб можна було"і в бенкет, і в світ" , - читайте нижче Раджу!

Опис приготування:

Як ми можемо бачити, складові для цього простого рецепту рулету з тіста з фаршем, теж дуже прості і є майже в кожному будинку, а це значить, що рулет вийде не тільки смачним, але і швидким та економним. Спробуйте:

1. Упаковку листкового тіста, а також фарш дістаємо розморожувати. Яйця ж ставимо варитися"круто" .

2. Цибулю і часник подрібнюємо, і обсмажуємо на топленому вершковому маслі до золотистого кольору.

3. Час, що залишився сирим яйцем розіб'ємо в окремому посуді, і злегка взобьем віночком, після чого домішали його в фарш. Можна, можливо, правда, трохи залишити яєчної суміші для змазування нашого рулету з тіста з фаршем в домашніх умовах, тоді він вийти рум'яним і красивим.

4. Крім яйця, в фарш також додамо гірчицю, обсмажену цибулю з часником, сіль і перець. Добре перемішати, і відставити в сторону.

5. Тим часом підготуємо тісто - розкачати його на деку, і викладемо половину з фаршевих суміші. Після цього викладемо також наші зварені і охолоджені яйця, нарізавши їх довільно. А потім - решті фарш.

6. Ось і всі основні хитрості цього простого рецепту рулету з тіста з фаршем. Залишилося тільки згорнути краю тесту, і сформувати наш рулет. І - в духовку приблизно на 40 хвилин.

Як вид, спосіб, як приготувати рулет з тіста з фаршем, простіше нікуди. Смачно, апетитно, але при цьому - економно і просто. А хіба це не мрія будь-якої господині?


  • Фарш - 700 грам
  • Листкове тісто - 450 грам
  • Яйця - 3 штуки(2 штуки - варити,
    1 штуку - для фаршу. )
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
Як ми можемо бачити, складові для цього простого рецепту рулету з тіста з фаршем, теж дуже прості і є майже в кожному будинку, а це значить, що рулет вийде не тільки смачним, але і швидким та економним. Спробуйте:

1. Упаковку листкового тіста, а також фарш дістаємо розморожувати. Яйця ж ставимо варитися"круто" .

2. Цибулю і часник подрібнюємо, і обсмажуємо на топленому вершковому маслі до золотистого кольору.

3. Час, що залишився сирим яйцем розіб'ємо в окремому посуді, і злегка взобьем віночком, після чого домішали його в фарш. Можна, можливо, правда, трохи залишити яєчної суміші для змазування нашого рулету з тіста з фаршем в домашніх умовах, тоді він вийти рум'яним і красивим.

4. Крім яйця, в фарш також додамо гірчицю, обсмажену цибулю з часником, сіль і перець. Добре перемішати, і відставити в сторону.

5. Тим часом підготуємо тісто - розкачати його на деку, і викладемо половину з фаршевих суміші. Після цього викладемо також наші зварені і охолоджені яйця, нарізавши їх довільно. А потім - решті фарш.

6. Ось і всі основні хитрості цього простого рецепту рулету з тіста з фаршем. Залишилося тільки згорнути краю тесту, і сформувати наш рулет. І - в духовку приблизно на 40 хвилин.

Як вид, спосіб, як приготувати рулет з тіста з фаршем, простіше нікуди. Смачно, апетитно, але при цьому - економно і просто. А хіба це не мрія будь-якої господині?

Схожі рецепти