Трояндочки з тіста з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
У мене в запасі в холодильнику завжди є тісто і фарш. І якщо гості нагрянуть несподівано - то такі трояндочки я готую прямо у них на очах. Захопленню від швидкості приготування і смаку немає меж!
Опис приготування:
Трояндочки готуються просто. Приправляємо фарш, розгортає тісто. Викладаємо фарш на пласт тесту і розподіляємо по всій поверхні, залишаючи пару сантиметрів у країв. Скручуємо, нарізаємо і запікаємо.
Готові трояндочки викладіть на тарілку, прикрасьте зеленню і кличте гостей! дешево, швидко і смачно. Смачного!
- Тісто готове листкове дріжджове - 450 грам
- Фарш - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сир твердий - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
У готовий фарш додайте порізану цибулину, сіль перець за смаком.
Тісто розкачати в пласт, викладіть на нього тонким шаром фарш, але не до країв.
Поверніть пласт тесту з фаршем як рулет, краю добре приклейте.
Рулет порізати шматочками і складіть на деко застелений пергаментним папером як на фото.
Змастіть трояндочки яйцем, відправте в духовку практично до готовності.
Коли на трояндочках з'явиться рум'яна кірочка, вийміть з духовки, посипте тертим сиром і назад ще на кілька хвилин, поки сир не розплавиться.