Рулет з маком без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Рулет готується абсолютно без дріжджів, проте тісто виходить чудовим. Начинка складається з маку, родзинок, молока і цукру. Виходить дуже смачно і ароматно, спробуйте!
Це простий рецепт приготування рулету з маком без дріжджів. Цей рулет цікавий використанням бездріжджового тіста. В такому випадку, тесту не потрібно підходити, також не треба робити опару. Готовий рулет залишається більш-менш свіжим протягом декількох днів. Дуже смачно з гарячим чаєм. Хай щастить!
- Борошно - 300 грам
- Сир - 125 грам
- Цукор - 50 грам
- Молоко - 75 мілілітрів
- Сода - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 75 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Оцет - За смаком
- Мак - 100 грам
- Ізюм - 50 грам
- Цукор - 100 грам
- Молоко - 2/3 склянки
Мак відварюємо в молоці (до повного уварювання молока). Мак повинен охолонути, потім змішуємо його з промитими родзинками і цукром.
У борошно додайте гашене яблучним оцтом соду.
Вливаємо молоко і рослинне масло.
Тепер цукор і сіль.
Додаємо сир і перемішуємо.
Замісити тісто, розгортаємо його прямокутним пластом на столі, в центр кладемо начинку і звертаємо його рулетом.
Деко застеліть папером для випічки. Рулет змастіть яйцем. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 45 хвилин. Смачного!