Рулет з індички з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
На мій погляд, це дуже вдалий рецепт приготування м'ясного рулету. Зазвичай рулети готують з м'якоті або з філе, але тут настільки все виходить смачно, що просто диву даєшся. Загалом, пробуємо!
Індичка - благородна м'ясо. Воно дієтичне, смачне, ніжне і корисніше, ніж куряче. Готовий рулет можна використовувати як нарізку. Якщо рулету дати добре охолонути, він відмінно нарізається. Загалом, дивіться, як приготувати рулет з індички. Це смачно!
- Індиче стегно - 1 штука (близько 1, 3 кг)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Ізюм - 50 грам
- Сіль, спеції до птаха - 5-10 грам
Індиче філе потрібно вимити. Акуратно ножем вирізаємо кістка. Вона легко витягається. Викладіть м'ясо шкірою вниз на дошку.
М'ясо з усіх боків посоліть і поперчіть. Присмачите спеціями. Факультативно можна додати часник, видавлений через прес, але його слід використовувати тільки всередині. Якщо часником змастити шкурку, то він обов'язково підгорить в духовці і дасть неприємний смак.
Нарізаємо цибулю. Промийте ізюм. Змішайте цибулю з родзинками, викладіть його на м'якоть.
Поверніть м'ясо в рулет. Закріпіть нитками. Лист фольги складіть вдвічі. Викладіть на неї рулет. Підніміть краю фольги, з'єднайте їх разом, Отримаємо якусь човник з фольги. Повністю рулет закривати під фольгу не треба. Завдання в тому, щоб м'ясний сік не витік при запіканні.
Розігрійте духовку до 200 градусів, запікайте рулет в духовці 2 годину. За цей час кілька разів (від 2 до 3) полийте рулет м'ясним соком. Якщо при випіканні індичка не дасть багато м'ясного соку, полийте м'ясо рослинним маслом. Досить буде 1-2 ст. Ложок для 1 рази.