Рулет «Веселка» з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати рулет "радуга" з овочами? Все просто! Використовуйте піту і набір овочів за своїм вибором. Спробую все дохідливо показати і розповісти по можливості. Я збираю пиріг, овочі - і вперед.
Рекомендую такий рулет до подачі на пікніку. Це чудова ідея. Приготувати його можна безпосередньо на природі. Він стане відмінним доповненням до шашлику або риби. Смачно, просто і дуже красиво. Подивіться на розріз рулету і фарби. Жовтий, червоний, фіолетовий і зелений….. Чому не весняне блюдо?
- Буханець - 2 штуки
- Червона капуста - 100 грам
- Червоний болгарський перець - 1 штука
- Жовтий болгарський перець - 1 штука
- Свіжий огірок - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 30 грам
- Зелену цибулю або зелень - За смаком
Піту викладіть на стільницю. Якщо не знайдете піту, візьміть тонкий лаваш, але щільний. Овочі досить щільні і хрусткі, занадто тонкий лаваш порветься.
Червону капусту наріжте соломкою. Свіжий огірок наріжте брусочками. Два види болгарського перцю очистіть від насіння і наріжте соломкою.
Майонез змішайте з гірчицею і змастіть одну сторону піти. Це можна зробити безпосередньо на піті, не забруднивши тарілок.
На змащену піту викладіть невелику частину нарізаної капусти.
Два види болгарського перцю покладіть наступним рядом.
Потім покладіть нарізані брусочки огірка.
Подрібніть цибулю і іншу зелень, викладіть поруч з огірками.
Поверніть піту в рулет. Щільно притисніть до стільниці, щоб овочі вляглися плотненько і не розвалювалися в нарізаному рулеті.
Гострим ножем наріжте рулет на шматочки.
Подайте до столу. Такий рулет можна подати до першої страви або як самостійну закуску. Дуже смачно.