Салат «Веселка» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Салат "радуга" з корейською морквою - це дуже смачний і яскравий салат, який відмінно урізноманітнює ваше повсякденне меню. Беріть на замітку рецепт!
Для приготування салату "радуга" з корейською морквою знадобляться прості інгредієнти і зовсім небагато часу. Готується салат дуже просто і швидко, досить з'єднати всі інгредієнти і перемішати. Салат виходить дуже смачний, ніжний і апетитний. Завдяки кукурудзі і моркви по-корейськи салат буде дуже яскравим і привабливим. Салат "радуга" відмінно підійде як для святкового столу, так і урізноманітнює ваші повсякденні будні.
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Кукурудза - 100 грам (консервована)
- Огірки - 3 штуки (солоні)
- Оливки - 80 грам (чорні)
- Сухарики - 100 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
Для приготування салату "радуга" з корейською морквою підготуйте всі необхідні інгредієнти.
У глибоку тарілку викладіть моркву по-корейськи.
Додайте дрібно нарізані солоні огірки.
Оливки наріжте кільцями.
Додайте консервовану кукурудзу.
Всипте сухарики до решти інгредієнтів.
Заправте салат майонезом і добре перемішайте.
Салат "радуга" з корейською морквою готовий. Смачного!