Рецепт Салат «Веселка» з курячим філе фото

Салат «Веселка» з курячим філе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Хочу вам розповісти, як приготувати салат"Радуга" з курячим філе - один з моїх найулюбленіших літніх салатів! Виходить дуже соковите, красиве і смачне блюдо, яке ще й мало калорій містить!

Опис приготування:

Хочу вам запропонувати приготувати цей салат"Радуга" з курячим філе в домашніх умовах влітку або ранньою весною, коли наш організм так сильно жадає вітамінів! адже тут, по суті, маємо ідеальне блюдо - корисне, і одночасно легке, так що навіть панянки, сидять на дієтах, зможуть його готувати, не боячись за своє здоров'я!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Капуста пекінська - 500 грам
  • Лук червоний - 2 штуки
  • Перець жовтий - 1 штука
  • Перець червоний - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
салат
1. Курку відварити і остудити. Нарізаємо дрібними шматочками. А ось овочі годі й дрібнити, - щоб салат вийшов яскравіше. Змішаємо всі інгредієнти.
салат
2. Далі зробимо заправку. Часник пропускаємо через прес, змішаємо зі сметаною, гірчицею, цибулею, і спеціями за смаком. Заливаємо наш салат.
салат
3. Трохи охолодити і салат можна подавати!

Схожі рецепти