Салат «Веселка» з курячим філе
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати салат "радуга" з курячим філе - один з моїх найулюбленіших літніх салатів! Виходить дуже соковите, красиве і смачне блюдо, яке ще й мало калорій містить!
Хочу вам запропонувати приготувати цей салат "радуга" з курячим філе в домашніх умовах влітку або ранньою весною, коли наш організм так сильно жадає вітамінів! адже тут, по суті, маємо ідеальне блюдо - корисне, і одночасно легке, так що навіть панянки, сидять на дієтах, зможуть його готувати, не боячись за своє здоров'я!
- Куряче філе - 300 грам
- Капуста пекінська - 500 грам
- Лук червоний - 2 штуки
- Перець жовтий - 1 штука
- Перець червоний - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Часник - 1-2 зубчиків
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Курку відварити і остудити. Нарізаємо дрібними шматочками. А ось овочі годі й дрібнити, - щоб салат вийшов яскравіше. Змішаємо всі інгредієнти.
2. Далі зробимо заправку. Часник пропускаємо через прес, змішаємо зі сметаною, гірчицею, цибулею, і спеціями за смаком. Заливаємо наш салат.
3. Трохи охолодити і салат можна подавати!