Фруктовий салат «Веселка»
(покроковий рецепт з фото)
У дитинстві я обожнювала салати з фруктів. На кожне свято вимагала від мами новий рецепт. Але ніколи ми не пробували цього поєднання. По перше, вийшло красиво, по-друге, корисно. Читайте!
Вивчіть, як приготувати фруктовий салат "веселка" . Тут є всі кольори, так що міняти інгредієнти не варто, інакше концепція пропаде. Також буде цікава заправка з цитрусових з медом. Її можна використовувати і для інших ягідних десертів. Робити все просто і досить швидко. Пробуйте і насолоджуйтеся!
- Полуниця - 900 грам
- Ананас - 450 грам
- Виноград червоний і зелений - 250 грам
- Лохина - 560 грам
- Ожина - 180 грам
- Мандарин - 4-6 штук
- Лимон - 0, 5 штуки
- Вапно - 0, 5 штуки
- Апельсин - 0, 5 штуки
- Мед - 50 грам
- М'ята - За смаком
1. З лимона, лайма і апельсина вичавіть сік.
2. Потім перемішайте весь сік з медом. Заправка готова!
3. Полуницю наріжте четвертинками.
4. Мандарини розділіть на дольки, видаливши зайві перетинки.
5. Ананас розріжте на кубики.
6. Потім все фрукти перемішайте з ягодами.
7. У салат додайте заправку. Перемішайте і насолоджуйтеся!