Рукола з моцарелою і полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Рукола з motsarelloy - це, напевно, найпрекрасніше поєднання сиру і зелені! Ідеально з м'ясом, морепродуктами і овочами. А пробували їх з полуницею? Якщо ні, тоді дивіться рецепт прямо зараз!
Щоб приготувати рукколу з моцарелою, візьміть міні-моцарелу в кульках, вона ідеально підходить для салатів, її можна просто навпіл розрізати - і готово! На перший погляд може здатися, що полуниця з моцаррелой не сильно поєднуються, насправді ж в результаті виходить просто чудовий смак! головне, щоб полуниця була ароматною і стиглої, а не кислої або прісної.
- Рукола - 70 грам
- Полуниця - 150 грам
- Моцарелла - 150 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Бальзамічний оцет - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Рукколу добре промийте та висушіть.
Візьміть три або чотири полунички, промийте, поріжте і подрібніть їх у блендері до пюреподібних стану.
Додайте оливкову олію, перемішайте ще раз.
Поперчіть за смаком. Незвичайна заправка готова!
Рукколу промиту можете прямо руками порвати і викласти в блюдо.
Іншу полуницю поріжте крупно і викладіть поверх руколи.
Моцареллу поріжте навпіл і додайте в салат.
Моцареллу поріжте навпіл і додайте в салат.
Готову рукколу з моцарелою полийте полуничною заправкою, додайте ще бальзамічного оцту зверху. Смачного!