Рукола з креветками і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Я люблю цей салат тому, що він багатий білками і дуже свіжий. Креветки я теж обожнюю, а в поєднанні з авокадо і сиром їх смак ще більше розкривається. Просто прекрасний і смачний рецепт!
Цей салат готується дуже легко і швидко. Поділюся, як приготувати рукколу з креветками і авокадо. Багатий білками рецепт зарядить вас і вашу сім'ю енергією. Весняне блюдо, яке порадує всіх за вашим столом.
- Рукола - 150 грам
- Креветки - 500 грам
- Авокадо - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Перець чилі - 1 штука
- Помідори черрі - 12 штук
- Сир пармезан - 150 грам
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
Розморожуємо і чистимо креветки. Видаляємо з часнику серцевину, потім разом з шматочками перцю обсмажуємо його на оливковій олії. Як він стане рум'яним, викидаємо його з чилі, а сковороду не вимикається.
Обсмажуємо в цьому маслі креветки по 3 хвилини на кожній стороні.
Тепер збираємо салат. Авокадо нарізаємо і кладемо на блюдо, зверху посипаємо руколою, яку ми попередньо промили порвали на шматки. Помідори ріжемо навпіл, трьом сир і розкладаємо креветки. Збризгуємо все маслом і оцтом. Солимо і перчимо до смаку.