Рецепт Розтягай з тріскою фото

Розтягай з тріскою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 15
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Смачні пірожочкі-розтягаї з тріскою - ідеальна домашня випічка, а все тому, що вони володіють прекрасними смаковими якостями, та й готуються елементарно. Можна їсти на полуденок або на вечерю.

Опис приготування:

Поділюся простим рецептом або звичайними знаннями, як зробити розтягай з тріскою. Дуже важливий момент - тісто, адже воно повинне добре підійти (обидва рази). Рибно-цибулевий начинка може бути різною в тому сенсі, що тріску можна замінити будь-яким наявним рибним філе. Хай щастить!

  • Борошно - 400 грам
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Яєчні жовтки - 2 штуки(+ 1 жовток для змазування)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Лихоманка - 400 грам (філе)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Цибуля зелена - 30 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - 1 За смаком
розтягай з тріскою - фото крок 1
Розводимо дріжджі в теплому молоці. Потім додаємо просіяне борошно і сіль. Замішуємо тісто, залишаємо його в теплому місці на півгодини. Потім підмішуємо жовтки і рослинне масло, залишаємо підходити ще на півгодини.
розтягай з тріскою - фото крок 2
Обсмажуємо на рослинному маслі подрібнену ріпчасту цибулю. В кінці додаємо філе тріски. Смажимо разом 2 хвилини - і знімаємо з вогню. Додаємо до ріпчастій цибулі і рибі зелена цибуля, спеції. Перемішуємо і даємо охолонути.
розтягай з тріскою - фото крок 3
Тісто обминають і ділимо на 12-15 кульок.
розтягай з тріскою - фото крок 4
Кожна кулька розгортаємо в тонкий корж, в центр кладемо начинку.
розтягай з тріскою - фото крок 5
Формуємо пиріжки-розтягаї з отвором зверху. Перекладаємо їх на деко, застелений папером для випічки. Ми залишаємо підходити на 20 хвилин.
розтягай з тріскою - фото крок 6
Попередньо змастіть кожен розтягай жовтком. Випікаємо пиріжки в духовці 15 хвилин, температура 200 градусів. Смачного!

Схожі рецепти