Рецепт Розтягай з капустою фото

Розтягай з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Молочні продукти , Капуста , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розтягай з капустою - неймовірно ситний пиріжок з начинкою, приготований з дріжджового тіста. Випічка готується гранично просто і швидко. Пиріжки подобаються навіть дітям, а це гідний показник!

Опис приготування:

Не знаєте що приготувати? Готуйте розтягаї з капустою. Просте дріжджове тісто і овочева начинка. Все дуже просто, а пиріжки виходять чудовими, м'якими і смачними! Таким же чином можна готувати розтягаї з будь-якою начинкою, яку ви тільки побажаєте. Хай щастить!

  • Капуста - 1 штука (качан великий)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Дріжджі - 25 грам
  • Молоко - 180 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
розтягай з капустою - фото крок 1
Спершу займіться тестом. Змішайте молоко, яйце, цукор, дріжджі, рослинне масло і трохи солі. Додайте просіяне борошно, замісіть тісто. Накрийте тісто рушником, залиште його на 45 хвилин підходити в теплому місці.
розтягай з капустою - фото крок 2
Подрібнюємо цибулю, морква терм на тертці, а капусту - Sinkule. Спершу обсмажуємо на олії цибулю з морквою до м'якості. Додаємо капусту, вливаємо склянку води, тушкуємо все разом під кришкою до м'якості капусти. Солимо і перчимо до смаку.
розтягай з капустою - фото крок 3
Розділіть тісто на невеликі кульки, кожен розкачайте в коржик. У центр коржів викладіть начинку, сформуйте пиріжки-розтягаї з отвором зверху. Викладіть пиріжки на деко, застелений папером для випічки.
розтягай з капустою - фото крок 4
Перед випічкою змащуємо розтягаї збитим жовтком. Запікаємо в духовці 40 хвилин, температура 180 градусів. Смачного!

Схожі рецепти