Рецепт Розтягай з капустою і рибою фото

Розтягай з капустою і рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Риба та морепродукти, Капуста
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

Смачні та ситні пиріжки з простою начинкою. Розтягаї - це традиційне російське блюдо, яке готували ще наші бабусі. Спробуйте!

Сьогодні готуємо традиційні пироги російської кухні - розтягаї. Замісити дріжджове тісто, дайте йому добре піднятися. Для начинки обсмажте і протушкувати до готовності рибний фарш з цибулею, капустою і спеціями. Розкачайте з тіста коржі, викладіть на них начинку. Защипніть краю - і викладіть на деко. Дайте пирогів постояти протягом півгодини, потім змастіть жовтком і випікайте в розігрітій духовці протягом 30 хвилин. Смачного!

  • Борошно - 600 грам
  • Цукор - 60 грам
  • Рибний фарш - 200 грам
  • Маргарин - 75 грам
  • Кефір - 200 мілілітрів
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Капуста - 0, 25 штуки
  • Дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
розтягай з капустою і рибою - фото крок 1
Розчиніть дріжджі в теплому молоці, дайте їм постояти хвилин 10. Потім додайте розтоплений маргарин, цукор, яйця, сіль, кефір і борошно. Замісити тісто, і дайте йому піднятися протягом години.
розтягай з капустою і рибою - фото крок 2
Обсмажте на сковороді цибулю з фаршем до м'якості, потім додайте капусту, спеції за смаком і тушкуйте на слабкому вогні до готовності.
розтягай з капустою і рибою - фото крок 3
Тісто розділіть на частини і розкачайте в коржі.
розтягай з капустою і рибою - фото крок 4
На кожну з них викладіть частина начинки, защипніть краю і викладіть на деко. Обов'язково залиште в центрі отвір. Дайте їм постояти протягом півгодини, ще трохи піднятися, потім змастіть жовтком і випікання в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин.

Схожі рецепти