Розтягай з рибою (простий рецепт) 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви не знаєте, що приготувати на рибний день, тоді цей рецепт вам точно сподобається. Сьогодні я розповім, як приготувати розтягай з рибою. Приступимо!
Прекрасний варіант пирогів з рибною начинкою. Особливо сподобається любителям рибних страв. За своєю структурою розтягаї виходять розсипчастими і шалено смачними. Завдяки травам, блюдо стає дуже ароматним і соковитим. Обов'язково рекомендую спробувати! 
- Філе щуки - 500 грам
 - Сьомга слабосолона - 100 грам
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Рослинна олія - 50 мілілітрів
 - Яйця - 1 штука
 - Зелень петрушки - 0, 5 пучка
 - Морква, цибуля, супові коріння, риба - За смаком (для юшки )
 - Борошно пшеничне - 2 склянки
 - Сіль, перець чорний мелений, лавровий лист, перець чорний і запашний, коріандр горошком, цукор - За смаком
 - Сухі дріжджі - 10 грам
 

Починаємо з підготовки філе щуки. Очищаємо його, гарненько промиваємо під водою.

Тепер готуємо дріжджове тісто. Змішуємо просіяне борошно, сіль, цукор, активні дріжджі і воду. Гарненько перемішуємо і даємо тесту відпочити протягом однієї години в теплому місці.

Філе щуки очищаємо від шкіри і кісток. Дрібно рубаємо філе, а з голови, кісток і овочів варимо юшку.

Дрібно рубаємо цибулю і обсмажуємо його на сковороді, потім обсмажуємо на рослинному маслі подрібнену філе щуки.

З тіста формуємо коржі, в центр викладаємо начинку, зверху маємо шматочок філе сьомги.

Звертаємо пироги таким чином, щоб виднілася начинка. Змащуємо поверхню збитим яйцем і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 40-45 хвилин.

Перед подачею вливаємо в кожен пиріжок трохи юшки і посипаємо зеленню. Розтягаї з рибою готові, смачного!