Рецепт Розтягай з рибою (простий рецепт) фото

Розтягай з рибою (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Дріжджове тісто , Щука
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви не знаєте, що приготувати на рибний день, тоді цей рецепт вам точно сподобається. Сьогодні я розповім, як приготувати розтягай з рибою. Приступимо!

Опис приготування:

Прекрасний варіант пирогів з рибною начинкою. Особливо сподобається любителям рибних страв. За своєю структурою розтягаї виходять розсипчастими і шалено смачними. Завдяки травам, блюдо стає дуже ароматним і соковитим. Обов'язково рекомендую спробувати!

  • Філе щуки - 500 грам
  • Сьомга слабосолона - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Яйця - 1 штука
  • Зелень петрушки - 0, 5 пучка
  • Морква, цибуля, супові коріння, риба - За смаком (для юшки )
  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Сіль, перець чорний мелений, лавровий лист, перець чорний і запашний, коріандр горошком, цукор - За смаком
  • Сухі дріжджі - 10 грам
розтягай з рибою (простий рецепт) - фото крок 1
Починаємо з підготовки філе щуки. Очищаємо його, гарненько промиваємо під водою.
розтягай з рибою (простий рецепт) - фото крок 2
Тепер готуємо дріжджове тісто. Змішуємо просіяне борошно, сіль, цукор, активні дріжджі і воду. Гарненько перемішуємо і даємо тесту відпочити протягом однієї години в теплому місці.
розтягай з рибою (простий рецепт) - фото крок 3
Філе щуки очищаємо від шкіри і кісток. Дрібно рубаємо філе, а з голови, кісток і овочів варимо юшку.
розтягай з рибою (простий рецепт) - фото крок 4
Дрібно рубаємо цибулю і обсмажуємо його на сковороді, потім обсмажуємо на рослинному маслі подрібнену філе щуки.
розтягай з рибою (простий рецепт) - фото крок 5
З тіста формуємо коржі, в центр викладаємо начинку, зверху маємо шматочок філе сьомги.
розтягай з рибою (простий рецепт) - фото крок 6
Звертаємо пироги таким чином, щоб виднілася начинка. Змащуємо поверхню збитим яйцем і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 40-45 хвилин.
розтягай з рибою (простий рецепт) - фото крок 7
Перед подачею вливаємо в кожен пиріжок трохи юшки і посипаємо зеленню. Розтягаї з рибою готові, смачного!

Схожі рецепти