Розтягай з рибою (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, що приготувати на рибний день, тоді цей рецепт вам точно сподобається. Сьогодні я розповім, як приготувати розтягай з рибою. Приступимо!
Прекрасний варіант пирогів з рибною начинкою. Особливо сподобається любителям рибних страв. За своєю структурою розтягаї виходять розсипчастими і шалено смачними. Завдяки травам, блюдо стає дуже ароматним і соковитим. Обов'язково рекомендую спробувати!
- Філе щуки - 500 грам
- Сьомга слабосолона - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Яйця - 1 штука
- Зелень петрушки - 0, 5 пучка
- Морква, цибуля, супові коріння, риба - За смаком (для юшки )
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Сіль, перець чорний мелений, лавровий лист, перець чорний і запашний, коріандр горошком, цукор - За смаком
- Сухі дріжджі - 10 грам
Починаємо з підготовки філе щуки. Очищаємо його, гарненько промиваємо під водою.
Тепер готуємо дріжджове тісто. Змішуємо просіяне борошно, сіль, цукор, активні дріжджі і воду. Гарненько перемішуємо і даємо тесту відпочити протягом однієї години в теплому місці.
Філе щуки очищаємо від шкіри і кісток. Дрібно рубаємо філе, а з голови, кісток і овочів варимо юшку.
Дрібно рубаємо цибулю і обсмажуємо його на сковороді, потім обсмажуємо на рослинному маслі подрібнену філе щуки.
З тіста формуємо коржі, в центр викладаємо начинку, зверху маємо шматочок філе сьомги.
Звертаємо пироги таким чином, щоб виднілася начинка. Змащуємо поверхню збитим яйцем і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 40-45 хвилин.
Перед подачею вливаємо в кожен пиріжок трохи юшки і посипаємо зеленню. Розтягаї з рибою готові, смачного!