Розсольник ленінградський
(покроковий рецепт з фото)
Розсольник ленінградський дуже смачний, його можна навіть подавати на святковий стіл. Ароматний, з приємною кислинкою він не залишить нікого байдужим. Рецепт потрапив до мене від сестри, ось він, пробуйте!
Розсольник ленінградський можна зробити більш кислим, додавши лимонний сік або сік солоних огірків. Можна в суп додати дрібно нарізані оливки, вони додадуть аромат і пікантність. Розсольник ленінградський можна варити з м'ясом. М'ясо або курку потрібно порізати на шматочки. Подавати з зеленню. Успіхів і приємного апетиту!
- М'ясо - 400 грам
- Перлова крупа - 50 грам
- Картопля - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Солоний огірок - 3 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Лавровий лист - 3 штуки
Курку залити 2 літрами води. Довести до кипіння, додати перловку і варити на повільному вогні до готовності крупи.
Картоплю порізати і додати в суп.
Нарізані огірки гасити на сковороді з 2 Polovnik Boulogne 10 хвилин.
Цибуля засмажити на олії з морквою, томатною пастою, розведеним бульйоном.
У суп додати піджарку, огірки, спеції. Варити до готовності хвилин п'ять. Подати зі сметаною. Смачного!