Рецепт Розсольник ленінградський фото

Розсольник ленінградський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Свинина , Огірок
На обід
Супи , Розсольник
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Розсольник ленінградський дуже смачний, його можна навіть подавати на святковий стіл. Ароматний, з приємною кислинкою він не залишить нікого байдужим. Рецепт потрапив до мене від сестри, ось він, пробуйте!

Опис приготування:

Розсольник ленінградський можна зробити більш кислим, додавши лимонний сік або сік солоних огірків. Можна в суп додати дрібно нарізані оливки, вони додадуть аромат і пікантність. Розсольник ленінградський можна варити з м'ясом. М'ясо або курку потрібно порізати на шматочки. Подавати з зеленню. Успіхів і приємного апетиту!

  • М'ясо - 400 грам
  • Перлова крупа - 50 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Солоний огірок - 3 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - 3 штуки
розсольник ленінградський - фото крок 1
Курку залити 2 літрами води. Довести до кипіння, додати перловку і варити на повільному вогні до готовності крупи.
розсольник ленінградський - фото крок 2
Картоплю порізати і додати в суп.
розсольник ленінградський - фото крок 3
Нарізані огірки гасити на сковороді з 2 Polovnik Boulogne 10 хвилин.
розсольник ленінградський - фото крок 4
Цибуля засмажити на олії з морквою, томатною пастою, розведеним бульйоном.
розсольник ленінградський - фото крок 5
У суп додати піджарку, огірки, спеції. Варити до готовності хвилин п'ять. Подати зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти