Рецепт Розсипчасте печиво з варення фото

Розсипчасте печиво з варення
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 35-40
Час приготування: 40 хв.

Легке і розсипчасте печиво на основі варення - це неймовірно смачна і проста в приготуванні випічка з простих і доступних інгредієнтів. Приголомшливий результат при мінімумі зусиль. Спробуйте!

Опис приготування:

В якості основи для цього печива можна використовувати будь-яке варення (порічкове, малинове, Вишневе та ін.) або тільки сироп (якщо ягода була з кісточкою). При бажанні вершкове масло можна замінити соняшниковим (1/3 склянки).

  • Варення - 200 мілілітрів (або джем)
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Крупа манна - 80 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
розсипчасте печиво з варення - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти, які потрібні для приготування печива.
розсипчасте печиво з варення - фото крок 2
У глибокій мисці змішайте варення, манну крупу і яйця. Масло розтопіть до рідкого стану і влийте до інших компонентів.
розсипчасте печиво з варення - фото крок 3
З'єднайте просіяне борошно з розпушувачем, частинами введіть в рідку масу, замісіть м'яке тісто.
розсипчасте печиво з варення - фото крок 4
Тісто буде злегка липнути до рук через присутність у складі солодкого варення.
розсипчасте печиво з варення - фото крок 5
Відщипувати шматочки тіста, формуйте з них кульки розміром з волоський горіх. Помістіть кульки на деко і злегка притисніть рукою.
розсипчасте печиво з варення - фото крок 6
Випікайте печиво з варення в розігрітій духовці при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин до золотистого кольору. При випіканні воно збільшується в розмірі і набуває розсипчасту структуру. Це можна побачити на розломі.

Схожі рецепти