Рецепт Домашнє печиво розсипчасте фото

Домашнє печиво розсипчасте
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запах домашнього печива в будинку створює тепло і затишок. Порадуйте рідних смачною випічкою. Хочу поділитися рецептом, як приготувати домашнє розсипчасте печиво, таке ніжне, що просто тане в роті.

Опис приготування:

Таке печиво не черствіє і довго зберігається.

Величезне задоволення принесе вашим дітям вирізання печива формочками. Загалом, дуже раджу хоча б раз його приготувати. Швидше за все, рідні будуть чекати його знову і знову


  • Вершкове масло - 250 грам
  • Олія соняшникова - 40 грам
  • Цукрова пудра - 80 грам
  • Борошно - 3 склянки
  • Картопляний крохмаль - 4 Ст. Ложки
  • Ваніль - 1 щіпка
домашнє печиво розсипчасте - фото крок 1
1. Вершкове масло повинно бути дуже м'яким. Збийте його міксером до повітряної, ніжної структури.
домашнє печиво розсипчасте - фото крок 2
2. У соняшникову олію додайте ваніль і вилийте його до вершкового. Віночком з'єднайте обидва масла, потім збийте.
домашнє печиво розсипчасте - фото крок 3
3. Надішліть до маслу цукрову пудру, умішайте її віночком.
домашнє печиво розсипчасте - фото крок 4
4. Додайте крохмаль, перемішайте тісто, поки воно не стане схожим на крем.
домашнє печиво розсипчасте - фото крок 5
5. Невеликими частинами додавайте борошно, вимішують її лопаткою. Коли тісто стане липким, перекладіть його на стіл, присипавши останній борошном. Почніть вимішувати руками, по чуть-чуть вводячи борошно. Тісто має почати тримати форму, але бути розсипчастим.
домашнє печиво розсипчасте - фото крок 6
6. Скачайте ковбаску, наріжте її ножем на рівні шматочки ( майбутні печива). Або зробіть з тіста млинець висотою 1, 5 см і видавіть з нього печиво, перекладіть на деко.
домашнє печиво розсипчасте - фото крок 7
7. Випікайте печінку півгодини в духовці, розігрітій до 150-160 градусів.
домашнє печиво розсипчасте - фото крок 8
8. Коли готове печиво охолоне, присипте його цукровою пудрою.

Схожі рецепти