Розсипчаста гречана каша
(покроковий рецепт з фото)
Здавалося б, немає нічого простішого, ніж зварити смачну, розсипчасту гречку. Але, виявляється, не всі це вміють. Тому поділюся з Вами рецептом, як варила цю кашу ще моя бабуся. Все дуже просто!
Цей рецепт я знаю з дитинства, він не вимагає ніяких доопрацювань. При пісному харчуванні вершкове масло замінюйте на рослинне.
- Гречка - 0, 5 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 40 грам
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
2. Гречку промийте, висипте в каструлю.
3. Додати сіль, залийте водою.
4. Доведіть до кипіння, зніміть піну і зменшіть вогонь. Варіть до половини випаровування рідини.
5. Зніміть з вогню, покладіть масло, накрийте кришкою і залиште до повного вбирання рідини.
6. Смачного!