Печиво розсипчаста
(покроковий рецепт з фото)
Щоб печиво було розсипчастим, в нього потрібно не шкодувати маргарину. І в домашніх умовах печиво розсипчасте виходить дуже смачним і одночасно ніжним.
Розсипчасте печиво може бути приготовлено за різними рецептами. Якщо ви хочете побалувати гостей або своїх домашніх, приготуйте його саме за цим рецептом. Даний варіант приготування розсипчастого печива в домашніх умовах досить простий, але результат побалує навіть досвідчених ласунів.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Маргарин - 150 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Коньяк - 2 Ст. Ложки (можете не додавати)
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
1. Для приготування цього печива не потрібно багато зусиль і дорогих продуктів. Все найнеобхідніше (якщо немає коньяку, можна використовувати будь-які інші міцні напої).
2. Розтираємо масло або маргарин і додаємо борошно. Маргарин можна натерти на крупній тертці.
3. Додаємо інші інгредієнти і вливаємо алкоголь.
4. Замішуємо тісто і розгортаємо його "ковбаскою" . Від того, якого діаметру буде заготовка, вийде і печиво.
5. Нарізаємо кружальцями тісто (не надто товсті, щоб печиво пропеклося), викладаємо на деко і відправляємо в духовку.
6. Запікаємо близько 15 хвилин при температурі 170 градусів. Дістаємо, викладаємо в блюдо. Даємо охолонути, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.