Рецепт Печиво розсипчаста фото

Печиво розсипчаста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершкове масло
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Щоб печиво було розсипчастим, в нього потрібно не шкодувати маргарину. І в домашніх умовах печиво розсипчасте виходить дуже смачним і одночасно ніжним.

Опис приготування:

Розсипчасте печиво може бути приготовлено за різними рецептами. Якщо ви хочете побалувати гостей або своїх домашніх, приготуйте його саме за цим рецептом. Даний варіант приготування розсипчастого печива в домашніх умовах досить простий, але результат побалує навіть досвідчених ласунів.

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Маргарин - 150 грам
  • Цукрова пудра - 50 грам
  • Коньяк - 2 Ст. Ложки (можете не додавати)
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
печиво розсипчаста - фото крок 1
1. Для приготування цього печива не потрібно багато зусиль і дорогих продуктів. Все найнеобхідніше (якщо немає коньяку, можна використовувати будь-які інші міцні напої).
печиво розсипчаста - фото крок 2
2. Розтираємо масло або маргарин і додаємо борошно. Маргарин можна натерти на крупній тертці.
печиво розсипчаста - фото крок 3
3. Додаємо інші інгредієнти і вливаємо алкоголь.
печиво розсипчаста - фото крок 4
4. Замішуємо тісто і розгортаємо його"ковбаскою" . Від того, якого діаметру буде заготовка, вийде і печиво.
печиво розсипчаста - фото крок 5
5. Нарізаємо кружальцями тісто (не надто товсті, щоб печиво пропеклося), викладаємо на деко і відправляємо в духовку.
печиво розсипчаста - фото крок 6
6. Запікаємо близько 15 хвилин при температурі 170 градусів. Дістаємо, викладаємо в блюдо. Даємо охолонути, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.

Схожі рецепти