Рецепт Розсипчаста печиво фото

Розсипчаста печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розсипчасте печиво з пісочного тіста дуже просто приготувати вдома своїми руками. Якщо в сім'ї є діти, можна попросити їх допомогти. Вони із захопленням допоможуть вирізати фігурки з тіста.


Опис приготування:

Сьогодні я розповім, як приготувати смачну і розсипчасте печиво всього з трьох інгредієнтів. Олія, цукор і борошно - основа пісочного тіста, а що в неї додати залежить тільки від ваших уподобань і фантазії. Можна додавати горіхи, сушені ягоди, цукати, шоколад і т.Д.. В даному рецепті масло можна замінити маргарином, але обов'язково високої якості.

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Борошно - 280 грам
1
Розм'якшене вершкове масло збийте з цукром.
2
Борошно просійте і додайте в масло з цукром. Вимісити м'яке тісто.
3
Тісто скачайте в кулю, оберніть харчовою плівкою і відправте в холодильник на 30-40 хвилин.
4
По закінченню 30-40 хвилин тісто розкачати в пласт, товщиною в 2-3 см. Формочкою виріжте печиво потрібної вам форми.
5
Деко застеліть пергаментним папером і викладіть наші заготовки. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 15-20 хвилин.

Схожі рецепти