Роти
(покроковий рецепт з фото)
Знаменита індійська коржик Роті відмінно підходить до перших страв, до супів. Також можете звернути або намазати зверху будь-який салат. Смачно і просто. Рецепт роти - для вас.
Я підготувала покроковий рецепт роти з фото спеціально для вас. Індійська кухня - моя улюблена. І жоден обід не обходиться без роти. Піч ці ситні і гоструваті коржі дуже просто. Перчик чилі викликає більший апетит, завдяки чому ви швидше насититеся. Насолоджуйтеся прекрасними східними стравами.
- Борошно - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Порошок Чилі перцю - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5-1 чайних ложки
- Тепла вода - 1 Склянка
Змішайте борошно, сіль і порошок чилі, додайте рослинного масла.
Потім води. Замісити тісто.
Потримайте тісто в теплому місці близько години.
Після розділіть тісто на кілька кульок однакового розміру.
Розкачайте коржі. Товщиною в 1 см. Обсмажте роти на сухій сковороді. Рослинної олії, замішаного в тісто, вистачить, щоб роти не прилипали до дна сковороди.
Готові роти можете подавати гарячими і холодними.