Рецепт Роти фото

Роти
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Знаменита індійська коржик Роті відмінно підходить до перших страв, до супів. Також можете звернути або намазати зверху будь-який салат. Смачно і просто. Рецепт роти - для вас.

Опис приготування:

Я підготувала покроковий рецепт роти з фото спеціально для вас. Індійська кухня - моя улюблена. І жоден обід не обходиться без роти. Піч ці ситні і гоструваті коржі дуже просто. Перчик чилі викликає більший апетит, завдяки чому ви швидше насититеся. Насолоджуйтеся прекрасними східними стравами.

  • Борошно - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Порошок Чилі перцю - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5-1 чайних ложки
  • Тепла вода - 1 Склянка
роти - фото крок 1
Змішайте борошно, сіль і порошок чилі, додайте рослинного масла.
роти - фото крок 2
Потім води. Замісити тісто.
роти - фото крок 3
Потримайте тісто в теплому місці близько години.
роти - фото крок 4
Після розділіть тісто на кілька кульок однакового розміру.
роти - фото крок 5
Розкачайте коржі. Товщиною в 1 см. Обсмажте роти на сухій сковороді. Рослинної олії, замішаного в тісто, вистачить, щоб роти не прилипали до дна сковороди.
роти - фото крок 6
Готові роти можете подавати гарячими і холодними.

Схожі рецепти