Ромовий пунш
(покроковий рецепт з фото)
Додайте ще більше яскравих фарб до вашого святкового настрою, приготувавши неперевершений роязикай пунш. Апельсини і яблучний сік у поєднанні з ромом додають напою дуже насичений аромат!
Перед вами - простий рецепт приготування ромового пуншу. Апельсини запікаємо з гвоздикою до м'якості, потім витягуємо їх з духовки і перекладаємо в іншу ємність. Вливаємо ром, засипаємо цукор і підпалюємо. Відразу ж тушкуємо, за допомогою яблучного соку. Додаємо за смаком мускатний горіх і корицю. Готово!
- Ром - 0, 7 L
- Апельсини - 6 штук
- Соку ананаса - 3 склянки
- Цукор - 1/2 штуки
- Яблучний сік - 2 L
- Гвоздика - 1 За смаком
- Обкладинка - 1 За смаком
- Мускатний горіх - 1 За смаком
Нарізаємо апельсини часточками, кладемо на деко і запікаємо разом з гвоздикою, до м'якості. Потім перекладаємо все в каструлю, додаємо цукор і вливаємо ром. Підпалюємо цю суміш і відразу ж різко тушкуємо, заливши її яблучним соком. Додаємо корицю і мускатний горіх, перемішуємо і подаємо до столу.
Пийте на здоров'я!