Рецепт Роли з вугром фото

Роли з вугром
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Риба та морепродукти , Вугор
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , Романтична вечеря
Роли
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

З усього розмаїття ролів кожна людина вибирає свої улюблені відповідно до своїх уподобань і смаків. Роли з вугром прості в приготуванні, але при цьому з яскравим неповторним смаком.


Опис приготування:

Останнім часом суші придбали величезну популярність і стали улюбленими ласощами у нашого населення. Є безліч японських ресторанів, де можна спробувати це азіатське ласощі, але ж ми і вдома можемо його приготувати, і зараз я розповім вам, як зробити роли з вугром. У нашій родині такі роли найулюбленіші, тому що вугор надає їм особливу вишуканість і пікантність смаку, ну а продукти для таких ролів без праці можна знайти в будь-якому магазині. Тому, навіть не виходячи з дому, ви можете влаштувати чудовий вечір в японському стилі з цим простим рецептом ролів з вугром.

  • Нори - 0, 5 штуки
  • Сполучення podkopchennogo ugrya - 0, 5 штуки
  • Рис для суші відварений - 70 грам
  • Кунжут смажений - За смаком
  • Wasabi - За смаком
  • Імбир - За смаком
  • Соус Унаги - За смаком
роли з вугром - фото крок 1
Рогожу загортаємо в харчову плівку і викладаємо на неї половину листа норі.
роли з вугром - фото крок 2
На норі викладаємо відварений рис для суші.
роли з вугром - фото крок 3
Розподіляємо його рівномірно по всьому периметру, так щоб він не доходив до одного краю норії на 1 см. Тепер посередині рису робимо невелику смужку з зерен кунжуту.
роли з вугром - фото крок 4
Філе вугра нарізаємо на бруски шириною в 1 см.
роли з вугром - фото крок 5
Тепер викладаємо філе на смужку з кунжуту.
роли з вугром - фото крок 6
Зрушуємо норі до краю циновки і звертаємо ролл.
роли з вугром - фото крок 7
Розрізаємо готовий рол на дві частини ножем, змоченим водою.
роли з вугром - фото крок 8
А тепер нарізаємо кожну половину ще на три частини.
роли з вугром - фото крок 9
Подаємо роли з васабі і імбиром, полив соусом Унагі. Смачного!

Схожі рецепти