Рецепт Вершковий суп з вугром фото

Вершковий суп з вугром
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Риба та морепродукти, Вугор
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Супи

Завжди приємно порадувати себе і своїх рідних якимось смачним екзотичним блюдом. Я пропоную вам досить цікавий рецепт приготування вершкового супу з вугром.


У японській традиційній кухні досить часто можна зустріти незвичайні поєднання продуктів, принаймні, для нашої людини. Але саме завдяки цьому нас так притягують такі екзотичні страви, і в цьому рецепті приготування вершкового супу з вугром я розповім вам, як приготувати одне з таких страв. Якщо ви його ще ніколи не пробували, то повірте мені, його приголомшливий смак вразить вас, а сам суп моментально стане одним з найулюбленіших. Багато з моїх друзів ходять в японські ресторани якраз для того, щоб поласувати їм, ну а я розповім вам, як зробити вершковий суп з вугром в домашніх умовах.

  • Сполучення zharennogo ugrya - 250 грам
  • Вода - 450 мілілітрів
  • Вершки 20% - 350 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Лук-пориста - 0, 5 штуки
  • Рис для суші - 90 грам
  • Сухий рибний бульйон "хондаші" - 2 чайних ложки
  • Водорості Wakame - 1/3 склянки
вершковий суп з вугром - фото крок 1
У каструльку наливаємо воду і ставимо на вогонь. Коли вона закипить, додаємо рибний бульйон "хондаші" і солимо її, варимо бульйон 3-4 хвилини. Додаємо вершки, коли рідина закипить, зменшуємо вогонь. Філе вугра нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо в бульйон. Тепер суп треба спробувати і при необхідності досолити.
вершковий суп з вугром - фото крок 2
Рис для суші відварюємо до повної готовності відповідно до інструкції і так само викладаємо в каструльку.
вершковий суп з вугром - фото крок 3
Додаємо нарізаний півкільцями порей, перемішуємо і варимо все ще хвилини 3-4, знімаємо з вогню.
вершковий суп з вугром - фото крок 4
Водорості попередньо розмочуємо в окропі в порційних тарілках. Коли вони набухнуть, наливаємо до них готовий суп.
вершковий суп з вугром - фото крок 5
Тепер суп готовий, і його можна спробувати. Смачного!

Схожі рецепти