Вершковий суп з вугром
(покроковий рецепт з фото)
Завжди приємно порадувати себе і своїх рідних якимось смачним екзотичним блюдом. Я пропоную вам досить цікавий рецепт приготування вершкового супу з вугром.
У японській традиційній кухні досить часто можна зустріти незвичайні поєднання продуктів, принаймні, для нашої людини. Але саме завдяки цьому нас так притягують такі екзотичні страви, і в цьому рецепті приготування вершкового супу з вугром я розповім вам, як приготувати одне з таких страв. Якщо ви його ще ніколи не пробували, то повірте мені, його приголомшливий смак вразить вас, а сам суп моментально стане одним з найулюбленіших. Багато з моїх друзів ходять в японські ресторани якраз для того, щоб поласувати їм, ну а я розповім вам, як зробити вершковий суп з вугром в домашніх умовах.
- Сполучення zharennogo ugrya - 250 грам
- Вода - 450 мілілітрів
- Вершки 20% - 350 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Лук-пориста - 0, 5 штуки
- Рис для суші - 90 грам
- Сухий рибний бульйон "хондаші" - 2 чайних ложки
- Водорості Wakame - 1/3 склянки
У каструльку наливаємо воду і ставимо на вогонь. Коли вона закипить, додаємо рибний бульйон "хондаші" і солимо її, варимо бульйон 3-4 хвилини. Додаємо вершки, коли рідина закипить, зменшуємо вогонь. Філе вугра нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо в бульйон. Тепер суп треба спробувати і при необхідності досолити.
Рис для суші відварюємо до повної готовності відповідно до інструкції і так само викладаємо в каструльку.
Додаємо нарізаний півкільцями порей, перемішуємо і варимо все ще хвилини 3-4, знімаємо з вогню.
Водорості попередньо розмочуємо в окропі в порційних тарілках. Коли вони набухнуть, наливаємо до них готовий суп.
Тепер суп готовий, і його можна спробувати. Смачного!