Салат з вугром
(покроковий рецепт з фото)
Яскравий, соковитий і трохи пікантний - цей чудовий салат подарує вам чудовий настрій і багато позитивних емоцій. З ним звичайний будень перетвориться на справжнє свято.
Минув той час, коли на святковому столі стояло всього кілька видів салатів, які всім добре відомі, адже тепер в магазині можна купити все, що душа забажає, а значить, ми можемо експериментувати і пробувати щось нове. Сьогодні я розповім вам, як приготувати салат з вугром, який можна зробити не тільки на свято, але і для звичайного обіду або вечері. У ньому багато зелені, а так же овочів і фруктів, тому такий салатик досить легкий, і хоча на його приготування йдуть лічені хвилини, смак у нього просто приголомшливий. Цей рецепт приготування салату з вугром обов'язково сподобається всім, хто любить екзотичні страви, а так само тим, хто любить копчену рибу.
- Сполучення kopchenogo ugrya - 1 штука
- Авокадо - 2 штуки
- Помідори черрі - 8-10 штук
- Рукола - 70 грам
- Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Мед рідкі світлий - 0, 5 Ст. Ложки
- Вершки 10% - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Будь-салат - 40-50 грам