Салат з вугром 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Яскравий, соковитий і трохи пікантний - цей чудовий салат подарує вам чудовий настрій і багато позитивних емоцій. З ним звичайний будень перетвориться на справжнє свято.
Минув той час, коли на святковому столі стояло всього кілька видів салатів, які всім добре відомі, адже тепер в магазині можна купити все, що душа забажає, а значить, ми можемо експериментувати і пробувати щось нове. Сьогодні я розповім вам, як приготувати салат з вугром, який можна зробити не тільки на свято, але і для звичайного обіду або вечері. У ньому багато зелені, а так же овочів і фруктів, тому такий салатик досить легкий, і хоча на його приготування йдуть лічені хвилини, смак у нього просто приголомшливий. Цей рецепт приготування салату з вугром обов'язково сподобається всім, хто любить екзотичні страви, а так само тим, хто любить копчену рибу.
- Сполучення kopchenogo ugrya - 1 штука
 - Авокадо - 2 штуки
 - Помідори черрі - 8-10 штук
 - Рукола - 70 грам
 - Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
 - Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
 - Мед рідкі світлий - 0, 5 Ст. Ложки
 - Вершки 10% - 2 Ст. Ложки
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Будь-салат - 40-50 грам
 







