Рецепт Різотто з сочевиці фото

Різотто з сочевиці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Бобові , Крупи , Мал , Сочевиця
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 35 хв.

У цьому рецепті різотто замість рису використовується сочевиця. Виходить незвичайне і смачне блюдо, яке припаде до смаку любителям бобових. Підійде на вечерю чи обід. Рекомендую приготувати!

Опис приготування:

Перед вами - класичний рецепт приготування різотто з сочевиці. Заздалегідь, з вечора, замочіть у воді сочевицю, щоб вона встигла набрякнути. Обсмажте на сковороді цибулю, часник, морква і селера. Додайте сочевицю і влийте воду. Гасіть до готовності, приправивши блюдо спеціями і окропивши лимонним соком. Хай щастить!

  • Вода - 250 мілілітрів
  • Масло оливкове - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 40 грам
  • Селера черешкова - 50 грам
  • Морква - 80 грам
  • Сочевиця - 100 грам (заздалегідь замочений)
  • Часник - 10 грам
  • Сік лимонний - 20 мілілітрів
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
різотто з сочевиці - фото крок 1
Подрібнюємо цибулю і часник, обсмажуємо їх на оливковій олії.
різотто з сочевиці - фото крок 2
Дрібно нарізаємо моркву і селеру, додаємо їх на сковороду і обсмажуємо 3-4 хвилини.
різотто з сочевиці - фото крок 3
Додаємо на сковороду сочевицю.
різотто з сочевиці - фото крок 4
Вливаємо воду, щоб покрити вміст сковороди. Солимо і перчимо до смаку, скроплюємо лимонним соком. Тушкуємо різотто до готовності.
різотто з сочевиці - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти