Рецепт Рисові «Жучки» з варенням фото

Рисові «Жучки» з варенням
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Рисове борошно
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Печиво

Таке печиво готується з рисового борошна, завдяки чому виходить досить щільним, хрустким і при цьому відмінно доповнюється начинкою з густого варення. Спробуйте приготувати цей незвичайний десерт!

Різноманітність начинок для такого печива дозволяє приготувати випічку на будь-який смак. Замість варення можна також використовувати шоколад або варену згущенку.

  • Борошно рисове - 150 грам
  • Борошно пшеничне - 100-130 грам
  • Варення - 200 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль кухонна - 1 щіпка
рисові «Жучки» з варенням - фото крок 1
Підготуйте для подальшого приготування рисових "жучков" всі необхідні продукти. Варення можна використовувати будь-який (яблучне, порічкове, slivovoe і інші.), необхідно лише, щоб воно було густим. В даному варіанті використовується Кабачково-апельсинове варення.
рисові «Жучки» з варенням - фото крок 2
У глибоку миску просійте рисове борошно, додайте дрібку солі, розмішайте і зробіть в борошні поглиблення, влийте в нього воду і соняшникову олію.
рисові «Жучки» з варенням - фото крок 3
Розмішайте масу ложкою і при просіюванні всипте пшеничне борошно частинами, регулюючи густоту тесту в міру його замісу.
рисові «Жучки» з варенням - фото крок 4
Сформуйте з отриманого м'якого і пластичного тіста кулю, розмістіть його на робочій поверхні, присипаної пшеничним борошном.
рисові «Жучки» з варенням - фото крок 5
Для зручності розділіть тісто на 2 частини, розкачайте кожну з них в коло, який необхідно розділити на 12 секторів. На широкий край кожного сектора викладіть порцію варення, а потім скрутіть тісто, рухаючись до центру.
рисові «Жучки» з варенням - фото крок 6
Додайте рисові "жучки" на підготовленому деку (застеленому силіконовим килимком або пергаментом, попередньо змазаним маслом).
рисові «Жучки» з варенням - фото крок 7
Випікайте печиво в розігрітій до 180-190 градусів духовці протягом 30-35 хвилин до золотистого кольору.

Схожі рецепти