Рисова запіканка з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Рисова запіканка з яблуками - це ще один десерт з нашого дитинства, який ми завжди згадуємо з любов'ю і ніжністю. Давайте сьогодні приготуємо ці ласощі для своїх дітей і, звичайно ж, себе.
Ви, напевно, пам'ятайте як в дитячому саду досить часто таку запіканку давали нам на полуденок, все дуже чекали ці ласощі і з'їдали його за лічені хвилини. Ну а що нам заважає, приготувати її сьогодні, а заодно згадати своє дитинство, адже зробити рисову запіканку з яблуками в домашніх умовах дуже легко. Всі інгредієнти для цієї страви досить прості, але ось яблука найкраще брати саме білий налив, вони найкраще підходять, до того ж, як раз з ними і готували цю страву у всіх дитячих садках і школах. Повірте, як тільки ви поставите вашу запіканку в духовку, то побачите, як на запах збіжаться всі домашні, а все тому що цей простий рецепт рисової запіканки з яблуками дійсно хороший.
- Мал - 190 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Вода - 300 мілілітрів
- Яблука - 500 грам (білий налив)
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 200 грам
- Обкладинка - За смаком