Рисова каша з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування рисової каші з яблуками. Ця страва - ідеальний варіант для сніданку: швидко, смачно і енергія на весь день! Сподобається як дітям, так і дорослим.
Каші - це базовий продукт, який повинен бути присутнім в раціоні кожної людини. Хоча ми звикли до того, що каші - це нудно, завжди знайдеться спосіб їх урізноманітнити. Рисова каша може бути не тільки ситної і корисною, але і смачною. Тверді солодкі яблука додадуть їй родзинку. Для приготування рисової каші з яблуками найкраще використовувати рис пропарений - не доведеться вимивати крохмаль і він більш корисний. Не переборщити з цукром, інакше каша може бути занадто нудотно.
Рецепт:
1. Рис промийте і залийте водою. Поставте варитися, після того, як він дійде до кипіння, накрийте кришкою і варіть на мінімальному вогні 8-10 хвилин.
2. Яблука миємо, чистим, і режим тонкими скибочками.
3. Даємо рису увібрати всю воду. Потім заливаємо його молоком. Молоко повинно бути теплим. Продовжуємо варити на маленькому вогні 5-10 хвилин.
4. Додаємо в рис яблука, сіль, цукор, корицю і варимо ще хвилин 10-15 до готовності рису.
Готову кашу можна присипати корицею. Також можна додавати в неї мед (для ласунів), горіхи або інші фрукти, на свій смак. Смачного!
- Мал - 1 Склянка
- Яблука - 1-2 штук
- Молоко - 2 склянки
- Вода - 2 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
Рецепт:
1. Рис промийте і залийте водою. Поставте варитися, після того, як він дійде до кипіння, накрийте кришкою і варіть на мінімальному вогні 8-10 хвилин.
2. Яблука миємо, чистим, і режим тонкими скибочками.
3. Даємо рису увібрати всю воду. Потім заливаємо його молоком. Молоко повинно бути теплим. Продовжуємо варити на маленькому вогні 5-10 хвилин.
4. Додаємо в рис яблука, сіль, цукор, корицю і варимо ще хвилин 10-15 до готовності рису.
Готову кашу можна присипати корицею. Також можна додавати в неї мед (для ласунів), горіхи або інші фрукти, на свій смак. Смачного!