Рис з молоком
(покроковий рецепт з фото)
На сніданок або полуденок, для дітей і дорослих хочу запропонувати простий і зручний варіант, як приготувати рис з молоком. Апетитна, смачна кашка з мінімумом турбот. Запам'ятовуйте рецепт і повторіть!
Відразу хочу сказати, що рис можна зробити як солодким, так і більш нейтральним, наприклад. А для аромату пропоную додати дрібку кориці або ванілі. Кількість молока залежить від того, наскільки рідку або густу кашу ви хочете отримати.
- Вода - 2 склянки
- Мал - 1 Склянка
- Молоко - 1-2 склянок
- Сіль, цукор, обкладинка - За смаком
1. Воду доведіть до кипіння і підсолити за смаком.
2. Всипте рис, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть під кришкою хвилин 15 до повної готовності.
3. Рис готовий.
4. Доведіть до кипіння молоко. Викладіть в нього рис, додайте за смаком цукор. Через хвилину зніміть з вогню і можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!