Рецепт Рис по-мексиканськи з квасолею фото

Рис по-мексиканськи з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Крупи , Мал , Червона квасоля , Басматі
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Пропоную приготувати рис по-мексиканськи з квасолею. Приготування займе всього півгодини вашого часу. Виходить пряний і ситний рис, який відмінно підійде для обіду або вечері.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати рис по-мексиканськи з квасолею, я розповім нижче. Для цього рецепта потрібно рис басматі або жасмин.

  • Мал - 1 Склянка
  • Овочевий бульйон - 1, 5-2 склянки
  • Помідори черрі - 150 грам
  • Квасоля - 200 грам (консервована)
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Перець чилі - 1/2 чайних ложки
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
рис по-мексиканськи з квасолею - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
рис по-мексиканськи з квасолею - фото крок 2
Наріжте цибулю дрібними кубиками, часник натріть на тертці. Обсмажте їх на середньому вогні до появи аромату.
рис по-мексиканськи з квасолею - фото крок 3
Додайте рис і перемішайте, щоб рис ввібрав в себе все масло і рідину від цибулі і часнику.
рис по-мексиканськи з квасолею - фото крок 4
Додайте томатну пасту і овочевий бульйон, доведіть суміш до кипіння.
рис по-мексиканськи з квасолею - фото крок 5
Додайте томати, квасоля, кмин і перець чилі. Залиште гаситися на 15 хвилин на середньому вогні, перемішуйте кожні 5 хвилин.
рис по-мексиканськи з квасолею - фото крок 6
Рис по-мексиканськи з квасолею готовий, смачного!

Схожі рецепти