Рис по-мексиканськи з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати рис по-мексиканськи з квасолею. Приготування займе всього півгодини вашого часу. Виходить пряний і ситний рис, який відмінно підійде для обіду або вечері.
Докладніше, як приготувати рис по-мексиканськи з квасолею, я розповім нижче. Для цього рецепта потрібно рис басматі або жасмин.
- Мал - 1 Склянка
- Овочевий бульйон - 1, 5-2 склянки
- Помідори черрі - 150 грам
- Квасоля - 200 грам (консервована)
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець чилі - 1/2 чайних ложки
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте цибулю дрібними кубиками, часник натріть на тертці. Обсмажте їх на середньому вогні до появи аромату.
Додайте рис і перемішайте, щоб рис ввібрав в себе все масло і рідину від цибулі і часнику.
Додайте томатну пасту і овочевий бульйон, доведіть суміш до кипіння.
Додайте томати, квасоля, кмин і перець чилі. Залиште гаситися на 15 хвилин на середньому вогні, перемішуйте кожні 5 хвилин.
Рис по-мексиканськи з квасолею готовий, смачного!