Рибні рулети з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 12 г. 0 хв.
Ніжний, легкий і смачний рибний рулет відмінно підійде для святкового столу. Також може стати частиною дієти тих, хто стежить за своєю фігурою. Спробуйте, вам сподобається.
Опис приготування:
Рулет готується з рибного філе. Філе треба посолити, поперчити і викласти на фольгу. Потім додаємо начинку, загортаємо і запікаємо в духовці. Готовий рибний рулет з начинкою поріжте шматочками, викладіть на блюдо. Смачного!
- Філе пангасіуса - 600 грам
- Філе горбуші або сьомги - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Тертий сир - 2 Ст. Ложки
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Філе пангасіуса поріжте на шматки. Занурте кожен шматочок у збите яйце і викладіть на фользі у формі прямокутника. Полийте соком лимона, poperčite і сіль.
Сьомгу також поріжте, занурте в яйце і викладіть на фольгу. Посипте тертим сиром. Відваріть два яйця круто, поріжте і також посипте рибу.
Фольгу з рибою і начинкою скрутіть рулетом і відправте в духовку на 30 хвилин запікатися. Температуру духовки встановіть 190 градусів. Потім остудіть не розгортаючи фольги і відправте в холодильник на ніч.
Розгорніть фольгу, дістаньте рулет.