Рецепт Рибні рулети з начинкою фото

Рибні рулети з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Низькокалорійні
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Ніжний, легкий і смачний рибний рулет відмінно підійде для святкового столу. Також може стати частиною дієти тих, хто стежить за своєю фігурою. Спробуйте, вам сподобається.

Опис приготування:

Рулет готується з рибного філе. Філе треба посолити, поперчити і викласти на фольгу. Потім додаємо начинку, загортаємо і запікаємо в духовці. Готовий рибний рулет з начинкою поріжте шматочками, викладіть на блюдо. Смачного!

  • Філе пангасіуса - 600 грам
  • Філе горбуші або сьомги - 100 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Тертий сир - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
рибні рулети з начинкою - фото крок 1
Філе пангасіуса поріжте на шматки. Занурте кожен шматочок у збите яйце і викладіть на фользі у формі прямокутника. Полийте соком лимона, poperčite і сіль.
рибні рулети з начинкою - фото крок 2
Сьомгу також поріжте, занурте в яйце і викладіть на фольгу. Посипте тертим сиром. Відваріть два яйця круто, поріжте і також посипте рибу.
рибні рулети з начинкою - фото крок 3
Фольгу з рибою і начинкою скрутіть рулетом і відправте в духовку на 30 хвилин запікатися. Температуру духовки встановіть 190 градусів. Потім остудіть не розгортаючи фольги і відправте в холодильник на ніч.
рибні рулети з начинкою - фото крок 4
Розгорніть фольгу, дістаньте рулет.

Схожі рецепти