Рибні котлети з тослстолобіка
(покроковий рецепт з фото)
Хочете вміти робити правильні рибні котлети, щоб вони вийшли соковиті і смачні? Тоді вам стане в нагоді простий рецепт, як приготувати рибні котлети з товстолобика, що завжди вдаються.
Для приготування можна використовувати не тільки товстолобика, стане в нагоді будь-рибне філе, але тільки білої риби. Котлети обсмажують на сковороді і подають гарячими. Маленький секрет соковитості цих котлет - шматочок сала, інші інгредієнти стандартно додають до всіх інших.
- Товстолобик - 0, 7-0, 8 кілограма
- Сало - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Білий хліб - 4 скибочки
- Яйця - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
1. Використовуйте готове рибне філе, але перевірте на наявність кісток. Наріжте філе шматочками.
2. Хліб поламайте шматочками і залийте водою, в цей же час перекрутити рибу, цибуля і сало через м'ясорубку.
3. Відіжміть хліб від води, додайте в миску до риби і салу, вбийте яйце, додайте сіль і спеції.
4. Гарненько перемішайте рибний фарш, щоб він був однорідний.
5. Мокрими руками сформуйте котлети і занурте з двох сторін в борошно.
6. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть котлети.
7. Обсмажуйте їх з двох сторін до рум'яної скоринки і відразу подавайте.