Рецепт Рибні котлети з тослстолобіка фото

Рибні котлети з тослстолобіка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Цибуля, Товстолобик
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Хочете вміти робити правильні рибні котлети, щоб вони вийшли соковиті і смачні? Тоді вам стане в нагоді простий рецепт, як приготувати рибні котлети з товстолобика, що завжди вдаються.

Для приготування можна використовувати не тільки товстолобика, стане в нагоді будь-рибне філе, але тільки білої риби. Котлети обсмажують на сковороді і подають гарячими. Маленький секрет соковитості цих котлет - шматочок сала, інші інгредієнти стандартно додають до всіх інших.

  • Товстолобик - 0, 7-0, 8 кілограма
  • Сало - 150 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Білий хліб - 4 скибочки
  • Яйця - 1 штука
  • Сіль, спеції - За смаком
рибні котлети з тослстолобіка - фото крок 1
1. Використовуйте готове рибне філе, але перевірте на наявність кісток. Наріжте філе шматочками.
рибні котлети з тослстолобіка - фото крок 2
2. Хліб поламайте шматочками і залийте водою, в цей же час перекрутити рибу, цибуля і сало через м'ясорубку.
рибні котлети з тослстолобіка - фото крок 3
3. Відіжміть хліб від води, додайте в миску до риби і салу, вбийте яйце, додайте сіль і спеції.
рибні котлети з тослстолобіка - фото крок 4
4. Гарненько перемішайте рибний фарш, щоб він був однорідний.
рибні котлети з тослстолобіка - фото крок 5
5. Мокрими руками сформуйте котлети і занурте з двох сторін в борошно.
рибні котлети з тослстолобіка - фото крок 6
6. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть котлети.
рибні котлети з тослстолобіка - фото крок 7
7. Обсмажуйте їх з двох сторін до рум'яної скоринки і відразу подавайте.

Схожі рецепти